lördag 3 april 2010

Glad påsk!

Ignorera gärna radion och tekannan som inte riktigt döljer sig bakom påskriset

Hemma hos oss är påsken gul - hur mycket jag än älskar vitt och tycker om alla fina, inspirerande och smakfulla bloggbilder på hemmagjorda shabby chic-ägg eller påskris med söta Mailegägg och vita fjädrar. Här hemma är påsken klassiskt gul.

Men förutom årets oversized påskris med gula fjädrar, påskliljorna på trappen och Pluttens egengjorda underbara påskkort så blir det inte mer påskpynt än så. Vi är inga påskfirare direkt. Visst, lite ägg, sill och förhoppningsvis lax kommer vi äta - mest för att vi har en bra ursäkt att gotta oss i dessa smaskiga rätter (är sill en rätt? Njae kanske inte) - men annars så är påsken en helg som går förbi utan mycket uppmärksamhet. Jag gissar att det blir annorlunda när barnen blir större och "kräver" sina påskägg ;-).

Förresten har jag upptäckt att några nya läsare har hittat till bloggen - vad roligt! Välkomna! Om ni har en egen blogg så skulle det vara jätteroligt om ni lämnade en liten kommentar så att jag kunde besöka er. Självklart är det roligt att få reda lite mer om er även om ni inte har egen blogg :-). Hoppas ni alla har en riktigt skön påskhelg. Här hemma njuter vi av lugnet och solen. Penséer är planterade på trappan (japp - det fanns!) och mysnivån är på max.

Glad påsk!

6 kommentarer:

Vårt liv i norr sa...

Här hemma hos oss finns det inte en enda påskgrej, vi äger inga faktiskt när jag tänker efter.
Detta beror på att jag har jobbat så många påskar så det har som förlorat sin betydelse för mig....tyvärr....

men jag skickar påskkramar till dig ändå ;)
helena

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Jag har oxå kört med "oversized" påskris, mycket finare tycker jag;)Ha en fin påsk helg! <3 Kram

Marita sa...

Ja vi har mest gult som påskpyntfärg hos oss också, även om jag nu i år har fyllt på med mina vintage-ägg... Vi brukar inte heller göra så stort väsen av påsken, mest en skön lång helg!
kram, Marita

Marina sa...

Här pyntas inte heller så jättemycket till påsk. Lite ris med fjädrar, någon tupp och påskägg. Ägg kommer påskharen fortfarande med till barnne trots att de är tonåringar nu och de vill fortfarande få ledtrådar och sen leta i trädgården.

Ha en skön helg! Kram!

Mojebarn sa...

Så klart man ska fira en gul påsk. Gult går ju bra ihop med vitt dessutom:-).
Ser spännande ut med drejskivan och keramikverkstaden.
Glad Påsk!

emilias gömmor... sa...

Här har vi bara lite påskpynt i vitt och i murriga färger.
Ha en fortsatt god helg!

Kram Mimmi