onsdag 3 mars 2010

R ö d b e t o r

Bild lånad från Polarn O. Pyret

Den sötaste lilla rödbetsklänningen till Lillasyster kommer från Polarn O. Pyret. Mormor har god smak! Trots att lilltjejen fyllde 1 månad igår så är det dags för stlk 62 redan! Och då föddes hon ju dessutom i v. 36+1, enligt de som vet. Fantastiskt vad hon skjuter iväg i både längd och vikt. En månad gammal... Tänk vad lyckligt lottad man kan vara som har två så fina barn som vi har.

Två dagar kvar för chansen att vinna två zinktags i min utlottning! Klicka här om du vill vara med.

Kram M

9 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Ja oj vad de växer. Min lilltjej var 55cm när hon föddes, så jag tycker hon blev stor med en gång. Men uj så tunn hon är..

Redan på ultraljudet sa de att här har ni en med långa lårben och det stämmer hihi.
Nu är hon 2 år och en 98...hallå liksom.


Njut den lilla!

kram
emma

Under en vind sa...

Vilken söt! Visst finns det tokmycket fina barnkläder och en del hinner man knappt använda innan de växer ur det!

Ha en bra dag! Kramis!

LiseLotte sa...

VIlken söt!

Mina döttrar är nu uppe 128 och 134cl.

Men min minsta tjej hade 40cl när hon föddes för 30 fanns inte!!!

mitt skärgårdsliv sa...

Jätte fin klänning! Jag har läst och bloggat lite senaste tiden och vet faktiskt inte om jag gratulerat er? Grattis till lilla tjejen!Kramar!

Hildas Hem sa...

Mina små har blivit stora. Minstingen har redan blivit 6 år. Hjälp vad tiden går!!!
Saknar den där tiden när jag fick välja gulliga kläder åt barnen. Nu väljer de vad de vill ha på sig själva som t ex Star wars.
Hur gulligt är det!?

Kram

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken söt klänning! Jag tror jag vart kär... Pop har sååå fina kläder så jag skulle kunna handla ihäl mig när jag går in där.
Kram/ Anna

ida sa...

så söt klänning! Längtar efter bebis... Fantastiskt vad fort hon växer. :) /Ida

Fredrika sa...

Hejsan, svejsan,

Jättesöt klänning. Min tvååring har en polarnklänning som är helt underbar på sig på min blogg idag. Gillar deras kläder mycket. Har inte glömt ditt presentkort - håller på och tillverkar ett! Det blir det första! Kommer i början av nästa vecka! Trevlig helg! /Fredrika

Ida sa...

Hej! Ja så glad att jag äntligen köpt en egen cykel, har hållit på att tänka, fundera, vela, känna efter, längta mm i över två år. Nu äntligen ska jag lägga mark bakom mig. :)
Jag är inte gravid, tyvärr... men längtar massor till den dagen jag blir det. Det är inte riktigt aktuellt ännu, men den där längtan går jag och bär på ständigt nu. Jag tycker det är mysigt att läsa om hur du och din familj har det, tack för du delar med dig. :)
Kram Ida