lördag 20 mars 2010

Egen musli

Bild lånad från saltakvarn.se

Jag har haft turen att vinna möjligheten att blanda min egen musli från Saltå Kvarn med tillhörande snygg plåtburk hos bloggen Mat för 4 i huset. Verkligen jätteroligt! Så nu har jag ägnat eftermiddagen att blanda bl.a. fyrkorn med pumpakärnor, blåbär och gojibär och en massa annat gott. Känns både hälsosamt och roligt. Och har man inte tur som jag, så går man enkelt in på hemsidan , blandar ihop sin musli och beställer. Eller så ger man bort ett presentkort som en kul och lite annorlunda present. 3-5 arbetsdagar ska det ta, sedan ska min alldeles egna musli dimpa ner i brevlådan. Spännande!

Jaha vad gör vi utan Melodifestivalen ikväll då? Ska vi alltså behöva prata med varandra nu också ;-) ? Nä skämt åsido så blir det nog fortsatt planering av keramikdrömmarna. Helt enkelt göra en slutgiltig lista över vilka leror, glasyrer och arbetsredskap som ska beställas, och kanske kanske får vi iväg beställningen nästa vecka. Känns lite pirrigt...

Kram M

4 kommentarer:

mitt skärgårdsliv sa...

Men så kul att få blanda ihop det man själv tycker om. Grattis till vinsten!! Din blandning låter riktigt smarrig! Ha en trevlig kväll!

Lilla gårdshuset sa...

Grattis till vinsten!
Vad gott att få blanda ihop sin egen musli. Tack för tipset om detta.
Kramis/Heléne

Emmas utsikt sa...

Nej men så festligt! Själv drömmer jag om att ha massa grejer hemma så jag kan blanda själv från dag till dag. Bara plocka fram korn och torkad frukt ur vackra burkar i mit stora skafferi.

Ska bara skaffa meg skafferi och burkar först då. öööh...

Alltså det där med keramikverkstad hemma låter bara heeeeelt härligt!

:D

Atelje Skärvan sa...

Hej!
Den är köpt på Qveserums byggnadsvård.
Ha det så bra,kram Agneta