tisdag 22 december 2009

Usch...

Ibland är livet bara pestigt. Foglossningen har övergått i en annan fas där värktabletterna inte längre hjälper på natten. Har svårt att sova, vaknar gråtandes av smärta och går upp tidigt, tidigt, eftersom jag helt enkelt inte står ut i sängen längre. Då är man ju både pigg, glad och trevlig under dagen. Inte. Pest. Dessutom blev mintkyssarna en stor, hård, oanvändbar klump. Receptet på senapssillen är borta. God jul? Tur att man har en fantastisk man som stöttar när man har en melt-down. Hoppas morgondagen blir bättre.

/M

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ajaj, stackare.. Låter inte alls kul det där. Skickar över en massa varma kramar och hoppas att de lindrar lite.

kram

Anonym sa...

En del barnmorskor rekommenderar extra magnesium om man har ont av foglossning. (Finns på apoteket.)

Marina sa...

Men usch o fy! Lider med dig, verkligen. Går det att prova annat tex akupunktur eller något? Jag ahr ingen aning och du ahr säkert tänkt på alla utvägar själv iofs.

Vill du ha recept på senapssill? Jag har ett enkelt som jag gjorde idag.

Kramar!

Hem och Harmoni Marie sa...

Usch så trist! Hoppas så att du känner dig bättre under julen!

Varm kram Marie

Signe 1 sa...

Usch det lät ju inget skoj det där, hoppas du snart blir bättre!!

Tack för titten hos mig! Mysig story du berättade om orkidén, det måste ha varit ett 'tecken':-)

Kram Sofia

Millan sa...

Jag var sjukskriven pga foglossning de två sista av mina graviditeter så jag förstår hur du har det, då på den tiden (för 10 år sedan) fick man lite hjälpmedel av landstinget som elastiskt bälte man hade runt höften, glidlakan i sängen för att det skulle vara lättare att vända sig och en kudde som man fäste på det ena knäet så benen inte låg snett utan höll sig raka även när man låg på sidan men det är sånt du redan har kanske?
I alla fall hoppas jag att det blir bättre för dig!
Skickar en stor julekram!

Domus Dulcis Domus sa...

Lilla du..... hoppas verkligen att julhelgen kan bli något bättre. Önskar dig en God Jul trots den jobbiga tid du nu går igenom. Kram