torsdag 10 december 2009

Lysande stjärna

Jag älskar ljus och mysig belysning såhär års (ja egentligen nästa alltid, men speciellt när det är mörkt ute), men vi har alltid varit lite för snåla för att köpa oss stjärnor att hänga i våra fönster. I år fann iallafall min man två fina, enkla, julstjärnor från Watt & Veke på julmarknaden i lilla staden - dessutom med lagom nedsatt pris. Perfekt! Så nu fick både vårat sovrum och Pluttens rum varsin stjärna att lysa upp mörkret med. Helt plötsligt ser huset mer levande ut, när man kommer utifrån en mörk decemberkväll/eftermiddag.

Hade visst en liten dipp där i förra inlägget, nu ska humöret upp igen! Har skickat med maken en inköpslista dels med ingredienser till Linnéas räksoppa som vi ska prova ikväll, samt ingredienser till Leilas Rocky Road som Marie tipsade mig om som ett riktigt smaskigt julgodistips. Julgodiset får nog vänta till helgen när mannen går av sina arbetspass, men det ska bli kul att börja förbereda lite mer inför julen!

Stor kram till alla er som följer min blogg

6 kommentarer:

Gnistrande snö sa...

Så fin stjärna, älskar oxå ljus och mysig belysning så här års.

Ha det så gott!

Kram
Katarina

Hem och Lycka sa...

Akta dig för Rocky Road - beroendeframkallande, vansinnigt gott! ;-)

kram

Domus Dulcis Domus sa...

Ja visst är det mysigt att lysa upp i fönstren så här års. Roligt att kunna fynda är det ju också. Jag läste om Rocky Road någonstans och ja det verkar närmast farligt ;) men säkert smarrigt. Kram

Marina sa...

Det är så fint när det varma skenet från stjärnor lyser upp, gillar det. Kram!

Ljuva lantliv sa...

Låter som ni ska ha en riktigt mysig helg med god mat och mys! Själv ska jag ge mig på att baka lussekatter imorgon och kanske lite mozartkulor. Mums. Önskar dig en mysig fredag. Kram Anna

Fröken Fräken sa...

De vita pappstjärnorna är mitt favoritjulpynt! Jag har mååååånga varianter, faktiskt fler än fönster... ;-)
Här har jag muntrat upp mig, om det nu behövdes så pysselspeedad som jag är, med hederlig gammal kladdkaka! Också mums :-)