lördag 19 december 2009

Årets julkort

Julkortet som skickats till nära och kära i år är inspirerat av pysselbloggen Beas Barnslikheter. Vi gjorde vår egen variant med Pluttens tummar till huvud och pappa P´s tumme till renens kropp. De blev urgulliga och väldigt uppskattade! De bästa julkorten är de personliga, tycker jag. Där man märker att avsändaren lagt ner tid och omtanke på varje kort. Därför blev det inte heller så många i år - bara till de allra viktigaste :-).

Skickar ni julkort i år?

Kram M

6 kommentarer:

tjenixen sa...

Söta kort. Själv har jag slutat skicka julkort utan ringer eller träffar de jag vill ge en extra julhälsning.
god jul
/Åsa

ida sa...

ja, jag gör också egna med omtanke och kärlek nerlagt däri. :-)finns ett litet smakprov på min blog, fler kommer.
godjulkram ida

Under en vind sa...

Söta!

Här skickas julkort, ett collage av tre olika foton, ett på alla tre barnen i mitten, ett på lillan till höger och ett på tjejernas händer till vänster....+ några fält med texten "Julefrid & nyårsglans" önskar...och alla namnen. Tror det blev drygt 40 kort i år...

Vill passa på att önska dig och de dina en riktigt GOD JUL! Kikar in igen innan dess men brukar inte hinna med skrivandet...

Kram kram!

Marina sa...

För några år sedan skickade vi över 30 julkort, i år är vi nere på 10. En rejäl åtstramning alltså. Det kostar ju skjortan och nu med sms och mail så kan man hälsa till folk på annat sätt också. Vi gör alltid en fin hälsning med foto på barnen och ett par rader som vi mailar iväg till vissa.

Kram!

Lilla huset på prärien sa...

Nej, inga julkort har hunnits med i år tyvärr... brukar försöka skicka något kul fotokort men det blev bara inte av i år. Ska fortsätta jobba även nästa vecka så det blir verkligen till att prioritera vad som ska göras :)

God Jul till dig!

Kram Jenny

"anntherese" sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.