onsdag 25 november 2009

Vackra presenter till...

...mig själv! Ja det låter lite ego, men jag unnar mig själv de här fina grejerna den här gången. Annars kan jag vara lite av en snålis mot mig själv.
För många månader sedan tyckte jag till om nätbutiken Fridas gårds hemsida, och tur hade jag som belönades med ett presentkort! Härligt! Sedan dess har jag hur många gånger som helst varit inne för att försöka bestämma mig för vilka av de vackra sakerna som ska få klickas ner i min lilla varukorg för att skickas hem till mig. Men jag lyckades aldrig. Snålisen var framme igen och ville att jag skulle få absolut mesta möjliga för mitt presentkort = jag kunde inte bestämma mig.
Men om man som jag legat i soffan ett par månader så är en sådan vacker nätbutik en räddande ängel för att ha ihjäl några timmar! Så jag surfade in där. Flera gånger. Och tillslut lyckades jag bestämma mig bland alla vackra saker. Och några dagar senare så fanns den underbara vasen i fattigmanssilver, en härlig glasvas på fot samt några söta adventssiffror i zink hemma hos mig. Och jag är sååå nöjd! Jag längtar efter att pyssla ihop något enkelt och vackert att sätta i vaserna...

Tack så mycket för alla krya-på-dig-hälsningar! De hjälpte snabbt, för jag kände mig mycket bättre bara några dagar senare. Vi får väl se hur det påverkar mannen som tog sprutan idag... Tack än en gång! Nu ska jag kika runt hos mina favoritbloggare för att se vad de har hittat på...

Kram M

7 kommentarer:

chokladblomma sa...

Fina grejer!! Bra val! Visst är det tur att det finns så mycket att titta på nätet när man är sjuk!
Ha det bra!
Kram

milla-andante sa...

Så fina grejer du unnat dig!!! det gjorde du rätt i efter den där dumma sprutan!
Kram

Grodmamman sa...

Fina saker du valde! Känner igen det där med snålisen när det gäller saker till en själv!:)
Kram

Mimmi sa...

Ibland måste man ju få unna sig lite, särskilt i ditt tillstånd! ;) Jättefina saker du valde, jag gillar särskilt glasvasen.
Kram/ Mimmi

Millan sa...

Fina saker du hittade, jag är med ute efter siffror i år det är jättefint att sätta på ljus.

Familjestunder sa...

Kolla in min blogg, and you will be happy :)
http://harligafamiljestunder.blogspot.com/

♥ Fyra årstider sa...

Jag är bara snålis när det gäller kläder. Köper nästan aldrig kläder till mig själv.
Kram Lotta