fredag 27 november 2009

Harmoni

Igår morse tog jag den här bilden som jag kände var så hääärlig! Plutten hade precis begett sig till dagis och jag var ensam hemma, och i den stunden infann sig ett sådant härligt lugn som jag också tycker att den här bilden förmedlar. Frosten på garagetaken, silhuetten av de bara träden mot den vackra himlen. Skönt. Tyst.

Idag blir det mindre tyst och en helt annan känsla av härligt. Mannen har nämligen flera lediga dagar i sträck nu och vi ska bara mysa tillsammans, kanske adventspynta lite (klart vi ska ;-) ), och helt enkelt umgås med varandra. Så härligt och så mysigt! Hoppas ni för en lika skön helg som vi ska ha!

En liten fråga förresten. Hur gör ni med era hyacinter? Har ni lite jord i botten av krukan, eller typ sten/grus, eller ingenting? Hur trivs de bäst, med tanke på att de inte vill ha fukt på själva löken?

Kram M

5 kommentarer:

milla-andante sa...

Den förmedlar verkligen en lugn känsla... härlig morgonstund!
Jag sätter inte mina hyacinter i någonting alls och jag upplever att de står länge.
Ha en mysig dag med maken!
Kram

Emmas utsikt sa...

Ah...jag förstår precis vad du menar... stillhet... det har vi inte mycket av nu för tiden...

Hyacinter behöver inte han någon jord om man inte önskar det själv, de har allt de behöver i löken. Se bara till att rötterna får vatten. :)

Jag har några små tips hos mig, tex

http://emmasutsikt.blogspot.com/2009/11/julblommor-kurskvall-3.html

Njut helgen
Kram
Emma

Emmas utsikt sa...

Å så skoj! Jag har aldrig förstått om man kan se vilka som följer med via bloglovin, men det kanske är jag som är lite dum. hihi

Marina sa...

Härligt när man fångar lugnet sådär. Jag älskar lugn!

Hoppas du får riktigt mysiga dagar med maken.

Hyacinter brukar jag ha lite jord till. Kram!

Domus Dulcis Domus sa...

Härligt med några dagar ledigt tillsammans förstår att ni tänker njuta av det. Jag gillar att ha hyacinterna i glas utan jord och med lite vatten i botten till rötterna. Om de står sig så länge vet jag inte men jag tycker det är så fint.... kika in hos mig får du se. Kram