söndag 8 november 2009

Äpplen

Det blev visst ingen lönnlövskrans till dörren. Jag konstaterade att det tar alldeles för lång tid för att jag ska orka sitta på en stol så länge. Så istället blev det en äppelkrans till ytterdörren!

Jag gillar när jag kan se resultat snabbt, så detta passade mig perfekt! Och vad är mer höstigt än vackra rödstrimmiga falläpplen?

Jag måste säga att jag är supernöjd med resultatet! Det piggar definitivt upp nu när det är ständigt grått utomhus, och det känns som ett kul och enkelt alternativ till andra kransar.

Hoppas ni haft en skön helg! Här hemma firade vi Fars Dag på förmiddagen med lite thé och bullar och förstås ett paket bestående av en inramad förstoring av ett fint foto på Plutten. Det var uppskattat! Och ikväll blir det tyst och tomt här hemma då min man ska arbeta sitt första nattpass på nya jobbet. Så jag får väl hitta på något att roa mig med på egenhand. Hamnar väl framför tv:n eller datorn som vanligt... Är det något att titta på på söndagar?

Kram M

8 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Det var en väldigt fin krans. Sen kan man ju bara hänga ut den till fåglarna när den blir dålig. Själv ska jag koka kräm på mina äpplen snart. Om de inte blivit dåliga redan...

Och gud så snygga kakelugnar! Vi har en öppen spis, men kakelugnar, tre stycken, lyckans ost alltså!

Kram Emma

Domus Dulcis Domus sa...

Vilken trevlig krans, och så enkelt den tål att tänka på om man skall ta efter. Kram

Marina sa...

Jaha, så det blev helt nytt jobb alltså? Hoppas det blir bra i alla fall.
Äååelkransen är jättefin. Jag älskar äpple! Kram!

Designe sa...

Jättefint! Det är så vackert med äpplen! Är det tillräckligt kallt ute så håller de sig ju bra! Kram :)

mitt gröna hjärta sa...

hej, vad kul att du vill vara med i min utlottning. Håller med om att Lussekatter är ett måste till Advent. Vi har en tradition jag och två tjejkompisar att vi träffas innan Lucia med alla våra barn och bakar ihop. Sedan kommer männen tre timmar senare lagom till 150 nygräddade lussekatter och så dricker vi kall mjölk till och bara njuter....Det är mysigt!
Ha det gott, kram jenny

Krydda Livet sa...

Wow, vilken otroligt fin krans av äpplen. Den ska du definitivt vara nöjd över! Det hade jag varit! Håller med om att den piggar upp detta gråa trista väder vi har. Önskar det kunde komma lite snö. Det ljusar alltid upp ute!

Ja visst är den lilla glasklockan fin. Du får nog se till att skaffa dig en :) Annars kanske du har en god vän som gör dig lycklig en dag.

Kram Josefin

Lilla kullan sa...

Det var en vacker krans det där.:-) Kram Stina

Floralis sa...

Hellou... : ))
Den kransen blev jättefin. Smart att använda äpplen. Sååå långt har inte min hjärna hunnit utveckla tanken om kransbindning. Jag vill också se resultat snabbt och inte sitta och små pilla alltför länge. Hmmm... Månne om det är därför mina "vårgardiner" inte är riktigt klara än...? *fniss*
Ha det gott.
Kram: Anneli