lördag 18 april 2009

Vår entré


Idag är det en kylig dag i lilla staden. Solen lyser visserligen emellanåt och himlen är blå, men det blåser kallt, brrr... En perfekt dag för auktion, vill säga! Tyvärr var det ganska tomt på både saker och folk. Hade spanat in en gammal vacker sekretär, men den gick alldeles för snabbt, för ynkliga 50 kr!!! Synd att man inte var med där... Så vi gick därifrån tomhänta, men glada iallafall.

På trappan lyser iallafall en liten påsklilja upp tillvaro för oss. I zinkhinken hade jag förra året satt en Afrikas blå lilja-lök, men den hann aldrig ta sig. Frågan är om den är döden-död, eller om den kommer att kika fram om några veckor. Vi får väl se.

Njut av helgen!

6 kommentarer:

Under en vind sa...

Så fint på trappan med lite vårig färg!

Kanske kommer värmen till er idag så småningom! Här blåste kallt hela förmiddagen, men nu är det varmt och skönt! Sitter med mannen varsin däckstol ute och bara myser, var bara tvungen att gå in i skuggan en kort stund...

Ha en skön lördag! Kram!

Villa Lantliv sa...

50 kr för en sekretär är ju rena fyndet, synd att den inte hamnade hemma hos dig.

Klart att du får knycka idén. Det är ju det vi bloggare är till för, att ge varandra inspiration och idéer.

KRAM

Lallis - liv och leverne sa...

50 kronor - sicket fynd! Hoppas att det blir varmare snart hos er.
Kram Lallis

mitt skärgårdsliv sa...

Här blåser det kalla vindar idag brr... Synd att sekretären inte han bli din. Snyggt med zinkhinkar, har en själv som står på trappan som nu borde planteras med nåt.. Ha en bra helg!

♥Min Eden♥ sa...

Ja huuua va kalla vindar det blåser. Här i Österbotten fick vi snö inatt!
Stilren veranda! I like!

chokladblomma sa...

Jag går också och funderar på om min vita afrikas blå lilja (!) har överlevt vintern... Den ser ju väääääldigt död ut just nu iaf!
Ha det gott!
Kram