fredag 17 april 2009

Lediga fredag

Ännu en ledig fredag med Plutten och vädret är ljuvligt! Så många planer smids på olika nivåer i det privata livet, och mina händer värker av att hålla tummarna vareviga dag. Har jag tur kan jag snart släppa lite på dem... Jag håller er på halster ett tag till ;-).

I fönstret växer det så det knakar, och mina pellisar White Peach börjar ta sig. Ska bli så härligt när man kan börja plantera ut alla sådderna och när pellisarna börjar blomma! Tur att Plutten verkar ha fått gröna fingrar - hans favoritsysselsättning just nu är att försiktigt, försiktigt bära omkring på mina sådder. Sedan att små klumpiga barnfingrar inte direkt har den finmotorik som klarar av "försiktigt" innebär ibland att en och annan plantas överlevnad hänger löst. Men han ser så underbart lycklig ut när han kommer springandes med en liten kruka där en späd liten Stockros sticker upp. En mammas hjärta smälter helt enkelt.

Tack så mycket för responsen på krokarna. Jag håller med er - den översta är nog den rätta för vår hall! Ha en skön helg!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, att hållas på halster är ju frustrerande. Nyfiken som jag är!
Den där pelargonen låter vacker utav namnet att dömma. Jag ahr en del små på gång också.
Blir kul att följa ert nygjorda trädgårdsland.
Mina gräslöksplantor är från görra året så dom har hunnit växa till sig ett tag.

Ha en bra helg! /Marina

Villa Lantliv sa...

Så härligt när pellisarna börjar ta sig igen efter vintervilan. Spännande att se hur de ser ut sen när de blommar. Lät så vackert!!!
KRAM

Under en vind sa...

Vad mysigt att ni får vara hemma och pyssla tillsammans! En ledig dag i veckan utöver helgen gör bara gott för själen!
Hoppas att en skön helg väntar, här är det underbart väder så vi är ute så mycket det går!
Kram till dig!

kardemumma sa...

Vad härligt det set ut! Vilka vårkänslor du väcker och vilken glädje ditt inlägg handlade om :)
Kramar C

lillakolonistugan sa...

Visst är det underbart när det börjar spira i krukorna...men nu tycker jag att det börjar bli lite för mycket krukor överallt..det är i alla fönster hemma och överallt i stugan...hrm..jag är nog lite för mycket pedant egentligen :D det verkar som om idén med ett växthus kanske inte ligger så lång borta i alla fall haha..Ha en skön helg/Anne