onsdag 18 februari 2009

Reklamdiskussion

Bild tagen idag - härligt med sol!

Just nu pågår en intressant diskussion på bloggar runt om i Sverige som handlar om produktplacering. Jag läste det först på bloggen Poppins garden, och sedan har diskussionen poppat upp här och var på olika bloggar. Jag tycker det är en viktig diskussion och har själv valt att inte ha reklam på min blogg utifrån ett vinstsyfte. Självklart är min ståndpunkt att det är upp till var och en att välja om man vill att bloggen ska vara sponsrad eller ej, det viktiga är att att man är medveten om att den existerar och när den existerar.

Inspirerad av bl.a. Poppins, Kristin så har även jag valt att skriva en innehållsdeklaration där det framgår att jag inte får betalt för att skriva om vissa produkter. Häng på du också!

Kram M

5 kommentarer:

Önskedrömmar sa...

Hej!
Jag håller som bäst på att snickra ihop en egen blogg och har samma åsikt som dig avseende produktplacering. Jag tänker därför lägga upp en innehållsdeklaration för att inte det skall uppstå några missförstånd. Jättefint barnrum by the way. Min äldsta sons rum är VÄLDIGT färgglatt och mönstrat med bilar, vilket han tycker är jättefint.
Kram Maria

Jeanette sa...

Jag håller med dig angående produktplacering.
Ska göra som du, så det framgår att allt skrivet är baserat på egna åsikter o erfarenheter.

Du har en fantastisk blogg!!

Jeanette

mitt skärgårdsliv sa...

Håller full med dig, ska lägga in en sådan text jag med!

Livet i byn sa...

Vad roligt att du vill vara med och tävla, jag önskar dig varmt lycka till.

~Livet i byn

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色