tisdag 17 februari 2009

Pluttens rum, del 2

Vad roligt med responsen på Pluttens barnkammare! Det verkar som ni håller med mig när det gäller att det är härligt med lite färg därinne. Fast det är himla vackert med de vita barnrummen också tycker jag. Pluttens rum är lite speciellt, det är nämligen i miniatyr. Storleken är ungefär 2x4 meter, så det gjorde stor skillnad med den vita Expedithyllan istället för det mörka skötbordet. Däremot är det väldigt högt i tak vilket ger en speciell känsla i rummet.
Det här har jag visat förut, men vi valde att rama in en av Pluttens favoritböcker (även mammas favorit) Max nalle. Den är ju underbart söt och passar perfekt att pryda en liten killes höga vägg!

Plutten och pappa har precis gett sig av till Öppna förskolan, så nu ska en sjuk mamma ta det lugnt och bli frisk. Jag har nog aldrig varit så mycket sjuk som det här året. Nu ska det bli slut på det! Ett stort glas apelsinjuice i soffan framför tv:n med nya Drömhem & Trädgård, det ska väl ge mig krafterna tillbaka hoppas jag.

♥ Kram M ♥

7 kommentarer:

Villa Lantliv sa...

Va mysigt rum han har!!!
KRAM

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Jag är också hemma och ligger sjuk. Inte kul. Krya på dig!
Hälsn Maria (Ps. Jättefint rum)

Kristin sa...

Hejsan! Vad kul att du också ska välja att innehållsdeklarera din blogg! :-) Självklart får du låna min text, jag har själv lånat lite av innehållet från en annan blogg.

Tusen tack också för din kommentar hos mig. Nu ska jag läsa mer på din fina blogg och lägger nog upp den på bloglovin' så jag ser när det kommer nya inlägg!

Kram och hoppas du kryar på dig!
/Kristin

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Jättesött barnrum!
Och tiden då man kan ha barntapet är så kort, så passa på att njuta av de söta nallarna:)

Tids nog vill lillen ha annat på väggen!

Susanne

Designe sa...

Såå himla sött rum med söta tapeter! Gillade verkligen inramningarna av boken! Expedit är en himla praktisk hylla!
Tack för din snälla kommentar om min keramik! Kram :)

Rosenvit sa...

Önskar av hela mitt hjärta att du kryar på dig.

Kram
Anna

HUSnrNIO sa...

Både fint och mysigt att ha sin favoritbok upphängd på väggen:)