lördag 28 februari 2009

Lördagsnöjen!


Idag har det varit auktion i den lilla staden! En av mina absoluta favoritsysselsättningar. En snabb vepa genom salen och konstaterade att det faktiskt inte var någonting som jag var tillräckligt sugen på, för att vänta där några timmar. Så vi åkte hem igen. Märklig känsla... Att komma hem utan något inköp menar jag.


Idag njuter jag av mina finfina första drejade alster. Titta vad man kan åstadkomma med en klutt lera! Jag är fascinerad. Min lilla mugg (stoltheten ; ) ) har ju en underbar grön nyans och känns t.o.m. drickvänlig. Ska nog ta och inviga den ikväll. Ett stort tack till gulliga Helen på Vävra Keramik! Inte bara för den härliga drejupplevelsen, utan även för att du skickade vår keramik så väl inpackat till oss. Och tack för all hjälp när våra muggar blev till en liten skål för salt och en vitlöksrivare ; ). Jag rekommenderar verkligen att ta en liten drejningskurs för alla er som inte har prövat. Underbart kul!

Lördagsnöjena fortsätter som vanligt ikväll med Melodifestivalen. Fast jag hörde på radio att det var rekordlåga tittarsiffror i år. Inte så konstigt kanske... Men det hör ändå till på något sätt, och lite allmänt lördagsmys tillsammans i soffan med lilla familjen. Härligt!

Vad roligt med era kommentarer om inredning! Det låter som att de flesta kör en lagom blandad stil, men också att vi är överens om att dessa stilar går bra att mixa efter tycke och smak. Det viktiga är väl att man inreder efter vad man tycker om - att inreda efter hjärtat, helt enkelt. Ha en underbar lördag! Njut av solen!

Stor kram!

1 kommentar:

Fröken Fräken sa...

Jag tog ju en sväng på loppis och kom också därifrån tomhänt. Kändes också väldigt märkligt!! Jag hade behövt något litet uppiggande fynd..

Vad roligt att se dina handdrejade konstverk. Jag drejade en del på högstadiet då jag hade det som tillval, men tyvärr gav jag nog upp lite för fort. Det är ju inte helt lätt!