fredag 3 oktober 2008

Äntligen helg!

Det gör visserligen inte så stor skillnad för en sjukling som jag - mer än att jag slipper dåligt samvete för att jag inte är på jobbet. En annan skillnad är dock att det är fredagsmiddag idag, dvs lite festligare. Och idag blir det Tacos - mums! Det är ju både mumsigt och enkelt. Det är lite härligt att lyxa till det med lite extra god mat på helgen, tycker jag. Tavlan som min man satte upp i veckan passar perfekt att skriva upp dagens middag på. En billig tavla som är köpt på Trästället i Tyringe när vi bodde i Skåne.

Tack för alla positiva kommentarer om vårt skåp i förra inlägget! Jag tror jag går på det som majoriteten tyckt - skåpet blir nog kvar, åtminstone över vintern. Ha en underbart skön helg! Här lyser solen - hoppas den gör det över er också.

♥ Kram M ♥

7 kommentarer:

Petra C sa...

Ååh, tacos får det nog bli till middag imorgon. Tack för tipset. :)

Blir alltid så längtansfull när jag ser bilden av ert hus på bloggen. Sånt hus vill jag också ha!

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad bra att jag läste detta inlägget i tid - nu kan jag också se till att fixa lite tacos till ikväll. Det är ju så himla gott och barnen älskar det - vräker i sig tom grönsaker.

Ha en skön helg!

Kram Jenny

Marina sa...

Sjuk - trist! Krya på dig!
Tacos - Gott! Har vi gärna på fredagar.

Designe sa...

Vilket underbart skåp du har i köket! Härliga färger! Klart du kan få balans med det, ta upp någon färg ur skåpet till nåt annat i rummet! Söt liten griffeltavla oxå! Kram :)

♥ Fyra årstider sa...

Den tavlan var fin mot den lite ruffiga vita väggen. Tja det kanske kan bli taco här med.
Kram Lotta

Lilla Blanka sa...

Men lilla sjuklingen..stackare..
Skickar en jättestor KRYA PÅ DIG KRAM med blixtfart här över bloggcybern!

Tacos är gott, det var ett tag sen nu faktiskt..kycklingtacos är också mumsigt, och tacopaj haha, gillar texmex stuket :)

Kram goa vän, ha en fin helg!
Mia

Från A till O med Jenny sa...

Himla söt tavla gillar kossorna. Man kanske ska ta sig till tyringe och kolla in affären, kan ju alltid ta förmedlingscentralen samtidigt