torsdag 11 september 2008

Neverending story...

Sådääär ja. Nu har äntligen alla skåpsluckor målats klart och kommit upp. Knoppar och handtag är fastsatta och genast blir köket så mycket mer praktiskt. Eftersom många skåp har saknat just luckor under ett flertal månader så har de fått stå tomma med anledning av en liten, mjuk och söt gullunge som ääälskar att plocka ut vad han kan ur skåp och lådor. Ha! Nu har vi övertaget igen! Eller...? I vilket fall som helst så njuter vi av fulla muggar i vårt kök just nu. Idag har P bakat Drömmar, och i vedugnen sprakar en brasa så nu samsas en härlig söt bakdoft med värmen från vedugnen. Härliga höst!


Av Susanne med den härliga bloggen Tidsmästarinnan har jag fått en underbar utmärkelse - Inspiring Blog! Min dröm med den här bloggen är ju just att kunna vara lika inspirerande för er som jag inspireras av er, så den här utmärkelsen känns ju extra rolig - tack Susanne! Och vilken vacker utmärkelse också... Ja nu kommer vi till det svåra... att lämna den vidare. Jag känner att jag upprepar mig när jag ger mina utmärkelser vidare för det är ju ett par av er som jag verkligen inspireras tokmassor av. Jag väljer att lämna den här utmärkelsen vidare till bloggarna Lilla Blanka, Om livet i ett skatbo och Syster Ruffa. Ni inspirerar mig till tusen!

Nu är det de sista dagarna på min mjukstartsvecka. Nästa vecka börjar heltidsjobbandet och ännu mer tid borta från min lilla goding... Jag kan visst inte komma över det. Sluttjatat om det för nu, istället ett stort tack till er som tipsat lite till kalaset! Vi får se vad vi hittar på.

♥ Kram M ♥

16 kommentarer:

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Men grattis till din utmärkelse!

Men dra mig baklänges så fint det har blivit nu i köket! Hihi ja jag kan tänka mig att lillherren inte tycker likadant =)

Kram Anita

Lilla huset på prärien sa...

Grattis! Du har verkligen en inspirerande blogg och det är en fröjd att läsa varenda gång det kommer ett inlägg från dig! Så även idag - vackra bilder på ditt kök! Så härligt det låter med bak och värme!

Själv gläds jag över ett paket jag hämtat på posten - äntligen! Den sista kannan i min samling :)

Kram Jenny

Vita ljuva tankar sa...

Så härligt det låter med sprakande eld och kakdoft i köket.Och vilket kök sen! Superdupersnyggt. Gillade din idé med att spreja ormhassel. Vill gärna se hur det blev på plats, kanske att jag snor den idén av dig ;-)

Kram

Millan sa...

Ja visst inspirerar du så den var du värd!
Köket blev verkligen bra så vitt och frächt

Flickan på landet sa...

Grattis till utmärkelsen!Och vilket härligt kök ni har ;-)

Ljuva ro sa...

Åh va roligt att köket blir så fint! O grattis till utmärkelsen! Du är inspirerande!

Skatan sa...

Hej och tack - tack! Det värmer :)

Just som jag behövde en liten energiinjektion läste jag dina rader...

Stor kram!

/Anna

Ett hem på landet sa...

Vilket härligt kök ni har!!!!
Verkligen jättefint!
KRAM

Fyra Rum och Kök sa...

Vad härligt att få iordning i köket! Längtar så tills vi börjar med vårt kök. Jag gillar det INTE som det är nu. Men det blir inte förrän nästa år...så mycket annat på listan som ska bockas av innan...

Grattis till utmärkelsen! Och ha en riktigt fin helg!
//Jill.

Marina sa...

Nybakat o brasa - det låter underbart. Vårt hus är fortfarande för varmt för att vi ska kunna sätta igång en brasa men tids nog så kommer det att spraka även i våran spis. Mysigt!
Grattis till utmärkelsen!

Wilda Stenlyckan sa...

Så fint du har fått det i köket! Vad härligt och mysigt att ha en vedeldad ugn i köket!!

Grattis till awarden!

Kram

Lilla Blanka sa...

Hej M!

Stort GRATTIS och tack snälla goa för att du tänker på mig när du delar den vidare! *bamsekram*

Vilka underbara köksbilder du visar..! Jag stor-myser och drömmer om vår kommande köksrenovering :)

Ha en jättefin fredag vännen!
Mia

Fröken Fräken sa...

Vilka fina luckor ni har fått! Jag längtar efter att lämna in mina på sprutlackring, det är nämligen inte exakt samma vita färg på över och underdel (vilket bara jag ser, men det är en person för mycket..)

Lina sa...

Hej & grattis!
Du har nåt att hämta hos mig också! :- )

Oj, förstår att de är skönt att ha skåp luckorna på plats!

Här har Lilla E klurat ut hur man öppnar skåpen under diksbänken där alla "farliga" saker finns...

Jaha, en till som börjar jobba heltid nästa vecka! Välommen i klubben! ;- )

Kram & trevlig helg!
/Lina

Bella sa...

Grattis till den fina utmärkelsen...efter den inspirerande köksrenoveringen tycker jag utmärkelsen hamnade så rätt! Jag tackar för att ha fått följa med på er "köksresa"...och de fina bilderna du visar nu är verkligen inspirerande för den som står på tröskeln till att starta ett liknande projekt!
Kram,
Bella

Annalunda sa...

Så fint ditt kök är! Det inspirerar MIG!

Kram Annie