tisdag 9 september 2008

Min stjärna

Jag måste bara visa Pluttens finaste mössa just nu! En urgullig mössa i fleece från Kik Kid som jag är stormförtjust i. Han är en riktigt cool liten goding i den här mössan! Både kul, bekväm och praktisk. För lilla H som börjar närma sig öronbarnsvarning så är det ju urviktigt med en mössa som går ner rejält över öronen och inte hamnar på snedden när en liten knatte mojsar runt, och då är denna stjärnprydda mössa perfekt!


Ja min lilla stjärna börjar närma sig 1 år! Hur det nu kan vara ett helt år sedan man låg där på BB med sitt lilla lilla knyte i armarna är svårt att förstå... Han var ju lite tidig - Plutten, han föddes efter igångsättning i vecka 37+3 och vägde 2945 g. Oj vilka minnen! Ja ni andra mödrar som läser detta förstår ju vad jag menar... Ja, och ni pappor har väl också starka minnen förstås. Iallafall så har vi nu börjat planera lite kalas, så idag har vi knåpat klart inbjudningskorten och det är dags att skicka iväg dem. Man tager vad man haver så det blev kort av lite scrapbookingpapper, dubbelhäftande fästkuddar (på paketet står det "istället för spik, skruv, häftstift eller tejp" - fniss!!) och guld/silverpenna = klart! Det fantastiska slutresultatet ser ni på fotot ovan.

Har ni några tips och idéer på något skoj man skulle kunna hitta på på kalaset för att göra det lite festligt? Med tanke på att det är för andra vuxna och lilla Plutten. En speciell rätt eller födelsedagstårta som alltid går hem kanske? Alla idéer tas tacksamt emot.
♥ Kram M ♥

16 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Ja du, det är ju två åldersgrupper som kanske kan bli svåra att kombinera ihop! ;-) Olika favoriträtter och olika favoritsysselsättningar... Men det vore ju roligt att under kalaset spela in det och alla som är där får ge speciella hälsningar och så kan man visa det när junioren blir äldre?

rosenskära sa...

Kik Kids mössor är underbara. Önskar att mina damer på sju och tio kunde fatta att de inte bara passar till små barn.

Mina barn älskar att se sig själv när de var små, både på foton och film. Att höra saker de har sagt och gjort. Att höra andra berätta om vad de minns av dem som små.

/Lena

Ljuva ro sa...

Så mysigt med ettårs kalas! Min gosse fyller två om en månad! Han har en likadan mössa fast brun, så snygg!

rosenskära sa...

Hej igen M (Mia?)

Tack för din kommentar till mitt inlägg. Kände redan när jag skrev att det kunde bli helt fel det här, att någon skulle ta illa vid sig och ta MINA tankar om MITT bloggande som något slags pekpinne. Det var ju inte alls tanken, bara att jag ville formulera högt FÖR MIG SJÄLV, hur jag tänker just idag.

Med detta inte sagt att jag kanske t ex lägger in en besöksräknare nästa vecka. Det är ju det som är så roligt här i livet - inget är statiskt och man har alltid rätt att ändra sig!

Kram L

Hem och Lycka sa...

Så SÖT mössa, härligt med grönt också! kram

Camillas nya hem sa...

Häftig inbjudan och stentuff mössa! :)

Under en vind sa...

Vilken söt mössa!!

Tänk 1-årsdag redan, tiden går verkligen fort!!! Hoppas att ni får en mysig dag!

Här har det jobbats för fullt sista två dagarna, men imorgon är det dax för lite ledigt igen....skönt!

Ha det så bra! Kramar!

pst....tack för dina kommentarer! :)

Livet i Gläntan! sa...

Härligt med ettårskalas. Inbjudningarna blev ju jättefina. Jag har länkat din blogg från min, hoppas det är ok? Du får gärna länka mig också. Ha en härlig kväll! Kram jessica

Lilla huset på prärien sa...

Så roligt när det vankas kalas! På mina ett årskalas har vi filmat och fotat en hel del. Det är roligt att blåsa bubblor, det blir både vackert och roligt för den lille (såpbubblor) och sen har jag gjort det enkelt för mig med marängsviss oftast. Utgå från din lille son, vad han tycker är kul och vad han gillar att äta. Så serverar du kaffe till det ;)

Kram Jenny

Lina sa...

Hej!
Ja, nu är man tillbaka i verkligheten igen! På med jeans, och paraplyet i högsta hugg! Vi saknar Mallis kan jag säga!!!! Vi vill tillbaka snart igen, de var en fantastisk ö! Ett annat + är ju att flygresan bara tog 3 timmar från GBG! Tom. Lilla E kunde sitta still. Som du ser på bilden är de en VÄLDIG fart på vår lilla dam. 120 km hela dan...

Tusen tack för utmärkelsen med uppdrag, den antar jag så klart, men senare i veckan!

Ja, tiden går fort med de små. Lilla E blir 2!!! den 4/10. Vart tog tiden vägen???

Dina inbjudnngskort var SÅ fina!Kanske ska jag också försöka få ihop nåt till kalaset här i oktober...

Kram, Lina

Wilda Stenlyckan sa...

Underbart söt mössa!

Kram

Maria / Frøken Fryd sa...

Sikke en sød hue !
Og hjertelig tillyke med den lille store dag ;-)
Åh ja, man husker med nostalgi på dagene omkring fødsel og det der fulgte med. Sååå fantastisk og dejligt at mindes.
Og hvilke fine kort du har lavet, du er dygtig !

Klem Maria

MY WHITE COTTAGE sa...

Vilken fin mössa!

Första kalaset är ju något speciellt! Injudningskortet ser jättefint ut!!!

Kram Jenny

Charlottas hemmaplaner sa...

Vilket ljuvligt inbjudningskort! Hoppas det blir ett roligt piratkalas!
Kram
//Charlotta.

Tidsmästarinnan sa...

Hej M!

jag gillar också mössan!

Kika in till mig, jag har en liten grej åt dig på min blogg...

Kram!

Anki sa...

Mössan får mig att sakna småbarnstiden med alla söta gulliga saker. Ny är det tuffare stil som gäller här...... // Anki