fredag 25 juli 2008

Köksradio

Bild lånad från Siba

Jag är letar efter en snygg, men billig och bra köksradio och har svårt att hitta någon som jag tycker om. Visst har jag varit inne på Bagaren & Kocken och suktat efter Roberts Radio och Dualit, men jag har helt enkelt varken möjlighet eller lust att lägga så mycklet pengar på en enkel köksradio. Hittills är den bästa mellanvägen Sibas lilla köksradio för lagom 299 kr.

Har ni något tips på snygga, men billiga köksradioapparater? Alla förslag tas tacksamt emot.

Kram M

9 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Jag har för mig att Clas Ohlsson har några likande i den stilen. Fast det kan vara svårt att nöja sig med en kopia när man har suktat efter originalen... ;-) Själv lyssnar jag på allt via min DVD-spelare, eftersom jag knappt lyssnar på musik hemma så duger det bra... ;-)

Nu ska jag sy nya vita gardiner!! Hoppas att du får en härlig dag!

Åsa sa...

Hej på dig i värmen!
På Jula finns det en radio för 129kr, men den finns tyvärr bara i svart!!
Ha en härlig fredag!

Åsa i Jönköping

Lilla huset på prärien sa...

Wow... den där Roberts Radio har jag inte sett tidigare. En SÅ'N ska jag bara ha... väntar på skatteåterbäringen *ler*

Den lilla vita du har bild på där är ju också söt... och MYCKET bättre pris!!

Har inget annat tips till dig tyvärr. Lycka till!

Kram Jenny

Vackrare vardag sa...

Har också sökt en liten vit och vägrar också sätta ut en förmögenhet på en liten köksradio. Även om jag skulle vilja ha de dyra och snygga... Vore priset ett annat så...

Lila`s bloggvärld sa...

Nej, jag vill också ha en snygg radio i köket. Jag har visserligen inte letat någonstans. Men jag tyckte den som du visar från Siba är helt OK. Kanske något att skriva upp på sin önskelista:)

Kramis Lila

Nr. 5 sa...

Heisann
Norske Elkjøp har en som duger som erstatning, men er ikke veldig billig (699). Du finner den på linken her:
http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/El_DisplayProductInformation-Start;pgid=oyCz6oZK.LxSR0EjcIZBwx1e0000kcOgdRio?ProductID=ss3D4QFHe8MAAAEaY.Fzvik5&CatalogCategoryID=

Klem fra nr. 5

Millan sa...

Jag gillar retrostilen har sett den lite överallt (Rusta, Ö&B, GeKås i Ullared, Claes Olsson mm) men då mest med trä runt, tyckte din vita var toppensnygg. Kan tänka mej både den och den svarta fråb Jula som Åsa berättar om.
Kram

Leva som jag sa...

Håller med dig att Roberts radio är så snygga. Har sett en med cath kidston design, habegär!!!! Clas olsson har och om jag inte minns fel sprang jag på snygga på coop.
Ha det gott i sommarvärmen
kramar M

Helena på ROOM and SERVE sa...

Den har jag med! :)