torsdag 24 juli 2008

Förändringar...igen

Jaa, nu undrar ni nog om jag håller på att bli knasig - det här är väl tredje eller fjärde gången som jag ändrar layout. Aldrig nöjd, ni vet ;). Jag kommer att lägga upp en liten undersöknng i vänsterkanten som ni gärna får vara med i för att ta reda på om ni gillar förändringen eller ej. Jag är kluven. All feedback mottages tacksamt! Och vad gillar ni den nya headern? Jag är lite inne på att binda ihop de två bloggarna på ett snyggt sätt - inte att de ska vara identiska, men man ska se att det är samma avsändare - att det är "jag".

Hoppas ni gillar det - annars så blir jag glad över att få höra det!

Kram M

9 kommentarer:

Hemma hos Lorei sa...

Nu ska vi se....

Tanken att binda ihop de båda bloggarna är jättebra, tycker jag! Fortsätt så.

Vad tycker jag om layouten då? Hmm... jag vet att jag tyckte den förra var jättefin, men konstigt nog... när jag tittar på den här så minns jag inte hur det såg ut! Och det måste ju vara ett betyg på att den här passar väldigt bra. Och snyggt är det, helt klart!

Headern är väldigt stilren och vacker, är ju oxå lätt att föra över "känslan" och stilen till den andra bloggen. Men hur sjutton såg den andra ut?
Kan du inte lägga ut en print på den gamla så man kan jämföra?

I övrigt är ju bloggen vacker som alltid. Det är ju roligt att pröva sig fram, ett tag ändrade jag layout varje dag... *s* För att inte tala om alla gånger jag har flyttat hela bloggen. ;)

Mitt Nya Vita Hem sa...

Jag ändrar min layout också ganska ofta,blir heller aldrig nöjd :) Bra blev det.!

Anonym sa...

Jag tycker din layout är väldigt stilren och fin.

Själv ändrade jag precis själv layout, vilket jag aldrig gjort tidigare. Nu har jag bestämt mig att ändra efter årstid, dvs fyra gånger per år och då alltid med en koppling till en vit blomma som jag älskar och alltid har hemma.

Vad fint ert kök verkar bli. Undras om vi har samma? Lidingö från IKEA har vi

Kram Lena

Kristin sa...

Hej hej, jag gillar den här layouten. Kommer inte exakt ihåg hur den gamla var men den här var fin den också! :-)

Du undrade om vår kökstapet, jag vet inte om den görs längre, men den heter "Therese" och kommer från Duro, och var inte alls dyr, absolut inte över 200 kr/rulle. Vi satte upp den 2001 så det kan ju hända att den inte finns kvar.

Ha det bra!
/Kristin

Anonym sa...

Roligt att ändra layout! Jag tycker båda är lika snygga! Kul att ändra sig och variera sig bortimellanåt!

Mvh
Cissi

Lorei sa...

*fnissar* DET behöver du ju knappast vara orolig för, det är ju knappast för TYPSNITTETS skull vi kommer tillbaka.
Då, när jag ändrade så ofta, gjorde jag det till en gimmik att det varje dag skulle vara en ny layout. Det blev en del av bloggen, liksom. Det var kul och jag fick tom sälja lite layouter. Fast då var jag långtidssjukskriven och hade väldigt mycket tid över. *S*

Ja, det har varit både jobbigt och roligt att börja på allvar här hemma. Är en riktigt "container"-människa, men tyvärr blir mina projekt ofta stående.... kul att ha fått inspiration till att sätta igång.

Lorei sa...

Hmm, förresten.... vi ska åka på en liten mini-semester till Göteborg och hälsa på familjen. Har du (eller någon annan) nåt bra tips på loppisar/affärer där nere?
Har inte bil med och det är bara en kortvisit så det bör ligga i själva Göteborg. Vi hinner nog inte ta oss så långt utanför...

L sa...

Oh, inte bara headern! På den tiden skrev jag först alldeles egna hemsidor i notepad. Sedan flyttade jag till en sån här blogsite, men de hade så hemskt tråkiga orginal, så då skrev jag om hela layouten igen. Jag älskar att skriva hemsidor, knåpa i photoshop etc, så jag hade massor med layouter på hög. Så vad gör man, jag gillar ju alla så det blev så att jag ändrade varje dag.... *ler* Så det blev en ploj av det, "dagens layout", typ.
Fast nu har tekniken sprungit ifrån mig lite. Jag kan bara html, PHP är ju sååå krångligt!
För att inte tala om Dreamweaver... jag fattar inte det progammet alls. *s*

// L

Nr. 5 sa...

Det er gøy å endre en gang i blandt, og den du har nå var veldig enkel og fin, liker det enkelt :)
Siden du syns den "utmaningen" jeg fikk var kul, så sender jeg den likegjerne til deg :) Spennende å se hva andre også har.

Nå må jeg ut i varmen en tur og nyte. Ha en fin dag

Klem fra nr. 5