lördag 5 april 2008

Lilla Vita Villan

* * *

* * *

På våran tomt finns ännu ett hus. Det är Lilla Vita Villan som än så länge står obebodd, men förhoppningsvis kommer att bosättas under sommardagar av Plutten när han blir äldre. Det roliga med den söta lilla lekstugan är att den t.ex. är målad i samma kulör som huset och är rejält byggt - liksom det stora huset. I sommar tänkte jag påbörja skapandet av att ge stugan känslan av att vara en riktig stuga. Har ni några idéer? Jag tänkte nog t.ex. sätta lite växter utanför i små blomlådor kanske. Hur har ni gjort som har fina små lekstugor till era barn?

3 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

ÅÅhh vilken fin liten stuga!
Min lilleman frågade senast igår varför inte han har nån lekstuga.... vill så gärna ha!
Vi har faktiskt en gammal tvättstuga på tomten, kanske går den att fixa till......
Ha en härlig lördag!

lottens vita och gröna sa...

oooo helt underbar liten stuga! man blir ju leksugen själv ju! kram lotten

Under en vind sa...

Vilken söt stuga! Klart att du ska inreda den! Tips för utsidan är ett litet utebord med stolar och lite blommor. Dottern har en postlåda från Bruka som används flitigt också.
Inuti har vi gjort en liten diskbänk av ett gammalt bord med nedsänkt balja i som ho och ett par riktiga kranar. Där finns ett par docksängar, en liten byrå, bord, stolar, hyllor.....Tror att du kan hitta på massor!!!
Hoppas att helgen varit toppen! Här var det solig vår igår, tog ut trädgårdsmöbler och fixade lite! Hann även med en del shopping på dan!Idag är det ösregn...jag målar, plockar och fixar...barnen har varsin kompis här hemma som de leker med. Då hinner man få en del gjort!
Ha det gott, kram!