söndag 2 mars 2008

Blodad tand



Hoppas inte jag skrämde er med att inleda med den här bilden. Inte ens en förvarning fick ni. Efter badrumsrenovering av det lilla badrummet i helgen kände vi en sådan enorm tillfredställelse att vi bara inte kan låta bli att pilla lite i det andra badrummet. Äntligen kommer kommoden som jag målade om för ett tag sedan till användning! Även detta badrum har haft inredning i samma stil = allt är i blått. Handfat, toalett och badkar - allt är blått. Även väggarna är blåa. Till vår stora glädje är dock detta badrummet betydligt mer nertonat. Handfatet - som visserligen har passat väldigt bra som babybadkar de senaste månaderna - är enormt! P kallade det för en surfbräda på bredden. Så vad passar bättre till detta kalla badrum än min nymålade kommod, med ett nytt fräscht IKEAhandfat som även det är rymligt, men ändå säkert 20 cm smalare, och en ny begagnad kran i snygg stil.


Detta är bara början på en långsam förändring mot det badrum vi egentligen vill ha. Vi är jättenöjda! Nästa steg blir nog ny belysningm handdukshängare och ett vägghängt skåp kanske... Vi får väl se var det här slutar!

Självklart måste jag även visa upp vår nya snygga begagnade blandare som vi fick med kommoden för hisnande 200 kr som det kostade inklusive ett handfat.

16 kommentarer:

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Är jag först ut..hihi :D
Blev så snyggt med porslinskomoden, gillar den skarpt samt erat val av blandare, woow!!!

Ha en bra vecka!
Kraaam B

Anonym sa...

Oj du har ju handfatet som jag vill ha, eller rättare sagt ska HA.
Det blev verkligen superfint och fräscht.

Ha det bäst....
Pernilla

IKT i min vardag sa...

Tack söta du för din fina kommentar, både jag och pappsen blir glada! Han var så nöjd själv med trädet...:-)

Gillar verkligen förändringarna ni gjort i båda era badrum. Den lilla toan var ju rätt kul ändå med sina färger innan ;-) men de små förändringar ni gjort var ju superbra!
Ledsen över ordverifieringen, försökte ta bort den, men då blev anrda saker konstiga och när jag satte på den igen blev bloggen åter normal...hmmm knepigt. Gillar inte heller det där ordjoxet.

Trevlig kväll!
Kram Linda

Solsjö - Under en vind sa...

Wow!! Vad fint det blev!!!

Hoppas att helgen varit toppen! Kram!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hoppsan tänkte jag till det blå handfatet... Men efter lite text var det borta... Så fint det blev med det nya och den nya kommoden under. Och kranen är ur-snygg!!!
Ska bli så spännande att se hur ni fixar vidare där inne. Behöver all inspiration jag kan få till mitt mega-lilla badrum. Och det får då inte kosta för mycket... Ditt pris var verkligen fyndigt må jag säga!

Önskar dig en fin vecka!
På återseende!
Kram Hanna

Bergagårdens Lina sa...

Det blev jättefint! Vilken förändring och vilka fynd, blandaren var ju toksnygg!

Här är det snö än, det snöade tom nyss när jag var ute i stallet! Skönt att slippa slasket ett tag i alla fall!

Ha en bra kväll!

lottens vita och gröna sa...

halloj, titta här blev det ju kanoners också! vilken fin kommod, det är snyggt med tyg så där, har vitt linne tyg i mitt badrum. ha en underbar start på veckan !
kram lotten

husnummer30 sa...

Hi Hi! Helt klart en förändring till det bättre!

Hoppas att helgen varit bra! //Jill.

Jes/Vita villa vila sa...

Å det blev verkligen jättefint! Vad duktig du är ☺

Ha en fin vecka!

Kram Jes

annaslantliv sa...

Det där blev ju kalasbra! Jättesnyggt.

Kram

MiaMaria sa...

Tycker att det ser alldeles fantastiskt ut......VACKERT!!!!!

Ha´det så gott!
Miamaria

Det lantliga hemmet sa...

Det blev ju alldeles toppen fint! tänk att kan göra så lite för att det ska bli en aning bättre!! Har faktiskt också kikat in det handfatet på IKEA men ska först försöka att övertala min andra hälft här hemma att göra om badrummet..tihi..
ha en toppen dag
Kram!

Steinheim sa...

Kjempe fint!!

Tenk at ett handfat kan gjöre så stor forskjell...

hemtrevnad marie sa...

Verkligen jättefint!! Kranen var ett fynd!
Kram Marie

Änglahem sa...

Blev ju jättebra med nya kommoden!! Aldrig sett ett sådant handfat som ni hade innan förut! Tänk vad dom gjorde märklige badrumsinredningar där på 70-80 talet! Grönt, gult, blått*ryser* ska ju vara vitt! När vi köpte vårat hus så hade vi något slags gulaktigt porslin i badrummet!!!*hua mig*

Kram, Ulrika

Jenni - Snickarsbacken sa...

Hej!

Kikar in tillbaka, du har med så fint! Tack för mysig kommentar :-)