tisdag 5 februari 2008

Kök, kök, kök...

Just nu kretsar det mesta här hemma kring sonen och kök. Diskussioner kring hur vi ska göra - slå ner en vägg eller inte - om hur vi ska få tid att göra det, hur det ska se ut osv. I stora drag hade vi till för några dagar sedan bestämt oss. Men sedan hände något som gjorde att det helt plötsligt inte längre gällde. Så nu står vi här, kanske inte på ruta 1, men iallafall på ruta 4 av tjugo... Skönt är väl det att vi åtminstone är överens om stilen. Ett av problemen är att jag inte kan bestämma mig, min inspirationsdel i hjärnan går på overload just nu. Det finns så mycket härligt! Just nu är jag helt barnsligt förtjust i GreenGates prickiga köksgrejer.

Den här underbara gröna färgen ger mig en härlig känsla av vår, naivitet och glädje i någon konstig blandning. Toppenmysigt!

2 kommentarer:

Bergagårdens Lina sa...

Klart ni ska få se när stolarna är målade! :)

Jag hoppas att jag ska komma igång och måla lite till helgen...

Jag kan tänka mig vilken beslutsångest ni måste ha när det gäller köket! Det finns ju obegränsat med inspiration och valmöjligheter... Ibland känns det helt övermäktigt. Men du verker ju ha så bra smak att jag tror att ni får ett superfint kök vilka alternativ ni än väljer!

Mitt Lantliv sa...

Hua ja, vilken ångest man kan få av att fundera hit och dit på allt. När vi byggde vårt hus hade jag tillslut *eksem* på hjärnan av allt grubblande på hur saker och ting skulle bli/vara.
Men nu har det läkt och jag skulle gärna bygga ett till och rätta till dom misstag vi gjorde, men det vågar jag inte säga till gubben min, hihi.

Kram S