måndag 28 januari 2008

Härliga underbara mjuka kuddar!

Oj idag har jag egentligen massor med bilder att visa er, men jag tror jag ska suga lite på karamellen... Så jag väljer att visa mina fina kuddar från Indiska som passar toppen i sovrummet!

Kuddar är ju en sådan där inredningsdetalj som helt enkelt är oumbärlig för mig och många andra - om inte för nästan alla. Med en eller två kuddar kan man förändra ett helt rum på nolltid. Eller varför inte med tjugosju! Enligt mitt tycke så kan man helt enkelt inte ha för många kuddar. De är härliga att slänga sig i, att ha kuddkrig med, eller att helt enkelt bara att titta på. Jag bara älskar mina skimrande kuddar från Indiska.

8 kommentarer:

Under en vind sa...

De är verkligen fina!!!! Jag gillar också kuddar! Hos mig går många kuddar i vitt, beige och blått.....

Ser fram emot dina kommande bilder...Här har förkylningen ett järngrepp, men jag har jobbat som vanligt, så länge man inte har feber får man nog ta sig dit...Ikväll blir det mys med Vakre hjem som damp ner i postlådan idag!

Ha det bäst!
Kramis vännen!

Mitt Lantliv sa...

Ja visst är det underbart med vänner!
Så härliga kuddar...vet ej om det är jag frågat dig förut vad du köpt din tvättkorg. I vilket fall som helst så är jag så avis på den...vill ha...

Há det gott, kram S

Lilian sa...

Hej på dig!
Jag älskar också många härliga kuddar och jag byter ofta fodral på de för att variera färgstämningen. Det är jätte trevligt att du tycker om min blogg och det är klart smikrande att få vara med bland dina länkar :)
Jag har två bilder med blommor på
en lila som jag har hittade på nätet och jag tror det är krysantemum.Den andra bilen tog jag i somras på en ros från min balkong
Ha det så trevlig kram lilian

Marie sa...

Jättevackra kuddar! Kuddar kan man aldrig få för många av.

Ha en trevlig kväll!
kram Marie

Ps. självklart får du länka!

Änglahem sa...

Åhhh... har du köpt dom kuddarna?!!
Tittade på dem på Indiska...mer blev det inte och det ångraaar jag.
Nä kuddar kan man aldrig få för många!

Kram
Ulrika

Ja, du förstår att jag gillar kuddarna vá?

My lovely Things sa...

ja visst är det trevligt med kuddar! Dina är jätte fina.Blev riktigt köpsugen.-...
Kram

Den vita drömmen sa...

Jag håller med dig, kuddar är mysigt.
Jag har också mycke kuddar, och syr nya nästan jämt.
Indiska kuddarna är jättefina.
Ha en trevlig vecka.
Kram Liselotte

Marie sa...

Här kommer en liten beskrivning på hur vi gjorde griffeltavlan. Vi har ersatt glaset med tunn plywoodskiva, men det går lika bra med t.ex MDF eller masonit. Först målades plywooden med grundfärg. Sedan slipades den slät med sandpapper. Sen är det bara att måla på med griffeltavelfärg ett par gånger. Sen fäster man plywooden på samma sätt som man fäster en glasskiva, med små "spikar". Lycka till!

Kram Marie