tisdag 9 november 2010

Lingonhjärta

Som jag skrev så pysslade fingrarna vidare i söndags, och plötsligt hade jag gjort en lingonkrans i form av ett hjärta. Att ta in delar av naturen känns som ett lagom novemberpyssel i väntan på julen.

Lingonkransen pryder vår älskade kakelugn i ett vitt sidenband, och piggar verkligen upp här hemma. Och det behövs just nu, för här är vi lovade snöstorm och flera decimeter snö, men just nu är det istället snöblandat iskallt blask som piskar i ansiktet när man är ute på promenad. Burr! Tur att jag och Lillasyster redan varit ute på en tur, så att vi med gott samvete kan hålla oss inne resten av dagen. Kanske blir det till att förbereda dagens middag som kommer från Linas matkasse? Det är första veckan, och det ska verkligen bli spännande att se om det är något vi vill fortsätta med eller ej.

Hur är vädret hos er?

Kram M

9 kommentarer:

Jord under naglarna sa...

Så fin den blev, enkelt är oftast finast! Såg din gransriskrans ocksåp - fin, jag har gjort mina första mosskransar, men de behöver jag definivt piffa med något.

Husprojekt Drömhus sa...

jättefin, passar kanon på kakelugnen! Lingonriskransar /hjärtan ligger mig varmt om hjärtat! ha en mysig onsdag, kram¨tiina

chokladblomma sa...

Jättefin!!!
Kram

Millan sa...

Så fint det blev!
Jag har varit inne på mat o ro som det heter här men kan inte bestämma mig om det är något för oss eller inte jag gillar att hitta recept och laga mat men ibland tar det för mycket tid. Snälla berätta hur det går.
Ha det gott!
Kram

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Jättefin krans! :) Jag gjorde liknande förra julen och hängde på toadörrarna. Den ena hänger faktiskt kvar på gästtoan än... De har hållt sig finfint.
Här är det snöstorm just nu. Verkligen storm med piskande hav och blötsnö som kryper innanför kragen. Burrr!

Jessica sa...

Hej, vilket fint hjärta! Hur fick du stommen så jämn? Har försökt med ståltrådsgalge, men det ser skevt ut :)

Här har kommit en decimeter snö, men det är nollgradigt, så det töar nog bort.

Må gott i vinterrusket!
kram
Jessica

Norregård sa...

Enkelt och vackert!!!

Kram Malin

Unknown sa...

Den är ju HELT bedårande. Sådana ska jag ha flera stycken till jul - de är ju underbara! Tack för fin inspiration:)
Ha det gott,
Charlotta

Annelis hantverk sa...

Så underbart vacker och enkel den var! Fin blogg du har med allt pyssel!
Lycka till i mitt lotteri!