onsdag 17 mars 2010

Fyra underbara stolar

I somras fyndade jag fyra underbart vackra stolar, helt i min smak, på auktion i lilla staden. Och det var verkligen ett fynd - fyra stycken för 50 kr. Visst är de lite slitna, och kanske inte de stadigaste stolarna, men absolut några av de vackraste. I en perfekt ljus grå/ljus turkos färg. En liten spricka här och där, och naturligt slitna på hörn och kanter.

Om jag fick välja en möbel som inspiration för resten av huset så skulle jag kunna välja en av de här stolarna. De går inte så bra att sitta på, men jag ser framför mig ett vackert olivträd eller en myrten i vacker kruka ovanpå. Kanske en Mårbacka som blir en liten färgklick. Visst är de fantastiska?

Vilken fantastisk respons på barnkläderna! Gud vad gulliga ni är. Det är det här som är så fantastiskt med bloggvärlden tycker jag - den positiva energi som ni delar med er av. Ett jättetack till er - ni gör mig så glad! Från en sak till en annan så prövar jag en ny header. Vad tycks? Själv blev jag helnöjd. En lite annan stil som känns helt rätt just nu.

Kram M

9 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Oj så fina. Vilken kupp och så fint skrivet.

Ja - de är fantastiska!

:)

Hem och Lycka sa...

Oj vilket bra pris och så fin!

kram Mia

Maria sa...

Vilka auktiosfynd! Jättefina stolar och imponerande barnkläder du sytt!
Hälsningar
Maria

Gela sa...

Vilka härliga stolar. Dom skulle jag också ha velat ha. Ha en fin kväll /Gela

Anonym sa...

Godkväll! Vilket fynd du gjort med stolarna. För några år sen då vi bodde på Södermalm såg jag liknande stolar som dom renoverat och sålde för 1200 kr st!!!!! Gillar din nya header. Kram Sofia

Lilla gårdshuset sa...

Din header är fin. Fin stil. Hihi, perfekt pris på stolarna;).
Kramis/Heléne

Vita rosor och förgätmigej sa...

Supersnygg header! Det var det första jag tänkte när jag fick upp din sida... Jag har två stolar som ser precis ut som dina. Jag hade gärna haft fler men det är svårt att hitta exakt likadana...
Kram/ Anna

Vintage House sa...

Mycket vackra stolar:)
kram och en myskväll till dig
sandra

Johanna sa...

Härliga stolar, en favorit modell! Stolar är något man ofta kan fynda! Tyvärr kan man inte ha hur många som helst, men det är svårt att låta bli att köpa fler :) ! Men det är bra att ha några på lager när det ska bjudas till fest!