måndag 25 januari 2010

Symboliskt

Den här söta lilla orkidén fick jag när min son föddes år 2007. Därefter har den fått stå i diverse skrymslen, och har inte behagat blomma en enda gång sen dess. Förrän nu. Och jag kan inte låta bli att tänka hur lägligt det kommer i förhållande till Pluttens syskons födelse! Det är vad jag kallar sammanträffande.

Jag vill verkligen tacka er alla för krya-på-er-hälsningarna, jag blir så glad för alla era hälsningar! Tyvärr fick vi idag reda på att influensan är inne på sin andra vända på dagis, så troligtvis håller vi Plutten hemma den här veckan, eftersom det bara är en vecka kvar till förlossningen. Alltså inte rätt tidpunkt att dra på sig ytterligare sjukdomar. Hoppas ni får en bra vecka!

Kram M

11 kommentarer:

Gela sa...

Roligt att du hittade till min blog. Vad fint med blomman. Förstår att det är tungt just nu. Har själv 3 barn där den äldsta är 7 år. Men visst är de små liven det bästa vi har. Ha en fin fin dag/Gela

Hem och Harmoni Marie sa...

Ja, det måste vara ett tecken att den blommar precis nu :)

Må så gott och ta det nu lugnt sista veckan! Kram Marie

Lockas lilla längtan sa...

Hej!!

Ja det var ett underligt sammanträffande!! Hoppas du får en bra vecka- utan sjukdomar och elende nu när förlossningen snart stundar!

Kram veronica

Elle sa...

Ett tips för att få orkidéer att blomma snabbt igen...jag ställer dem i tvättrummets fönster och säger till dem "blommar du inte snart hamnar du i soptunnan"!! Det brukar hjäpa! Eller är det den varma fuktiga luften i tvättrummet kanske...? :D
Kram Elle

Hem och Lycka sa...

Nä vad häftigt! Känns definitivt som ett sammanträffande!

kram Mia

Marina sa...

Vilken grej, med blomman! Lite läskigt - ja, de tkan jag hålla med om.

Hoppas ni får vara friska nu och det låter väl klokt att hålla Plutten hemma tycker jag. Inte vill man utsätta sitt barn för sådan smitta om man inte absolut måste.

Kramar till dig!

Domus Dulcis Domus sa...

Klokt beslut av dig tror jag att hålla lilleman hemma, inte vill ni väl vara sjuka i dessa väntans tider. Härligt med blomman! Jag få aldrig mina att blomma om. Kram

Helt Enkelt sa...

det låter som ett bra och positivt tecken....

ja, jag får väl kanske kalla mig för helsingborgare nu. har bott här sen -93 men i ärlighetens namn är och förblir jag nog alltid "umebo", norrlänning som jag är ;))))

ha en fin dag!

kram
anna-malin

chokladblomma sa...

Måste vara ett bra tecken!!!
KRAM

Lilla Blanka sa...

Hej goa M!

Åh nu pirrade det till i min mage, en vecka kvar..ojoj, vad spännande och samtligt lite läskigt (tyckte jag när jag hade så kort tid kvar till förlossning).

Underbart med blomman som blommar just nu!!! Passar ju helt perfekt!

Kram gumman och ha det bra!
Mia

Nea sa...

Åhhh..nu börjar det närma sig! :)
För visst är det imorgon som du ska dit eller var det först nästa vecka? Det närmar sig i vilket fall! ;)
Och den lilla blomman vet..! :)

Håller alla tummar för er och att den lilla bebben vänder sig på rätt håll igen! :)

Kram Nea