måndag 4 januari 2010

Smått & gott

En av mina drejade stoltheter som fungerar som målbild för drömmen om att börja dreja

Inte många nya bilder på min blogg just nu inte... Men det ska ni nog vara rätt glada över, jag tror ni hade tröttnat rätt snabbt - suddig bild på två fötter som sticker upp bakom en tjock gravidmage, en mörk, suddig bild på två fötter som sticker upp bakom en tjock gravidmage, suddig bild på två fötter i fårskinnstofflor som sticker upp bakom en tjock gravidmage osv. You get the picture.
Ännu en stolthet

Just nu går hjärnan på högvarv (jag känner verkligen igen mig i Marinas inlägg om kaos i hjärnan). Jag drömmer om att börja dreja, fantiserar vilt om att ta ner en vägg och bygga om köket, funderar på vilka fröer som ska beställas och hur trädgården och trädgårdslandet ska se ut - och det viktigaste av allt - planer kring bebisen. Jag är en listmänniska så dessa kaosartade tankar åtföljs ständigt av olika listor hit och dit. Fast jag vet inte direkt om jag känner mig klarare i hjärnan för det?

Åh så spännande! Besöksräknaren tickar stadigt på mot 70 000 besökare! Vem kunde ana att så många ville besöka min lilla blogg när den startades för strax över två år sedan? Otroligt roligt! Vi får väl se om orken har infunnit sig för att fira lite när det är dags...

Känner också att jag behöver förtydliga lite kring bebisens intågande och räknaren i kanten av bloggen. Bebisens verkliga beräknat-datum är den 28 februari, men p.g.a av situationen som råder är igångsättning planerad den 1:a, alltså i vecka 36+0. Så räknaren hänger kvar, mest för det är kul att påminnas om i vilken vecka jag är. Så nu vet ni!

Kram M

14 kommentarer:

cat sa...

Vad fina saker du kan dreja, blir helt klart lite avis!
Hoppas att din ork återvänder när bebis tittar ut :)

Usch minns det som igår innan mina bebisar kom ut, hua hua....(18 0ch 19 år sedan, men foglossningen....)

Håller tummarna!
Catarina

Hem och Harmoni Marie sa...

Usch, förstår att det inte kan vara kul nu att ligga där men du har ju en mysig tid sen att se fram emot.

Fina drejalster! Jag gick drejningskurs för många år sedan men det var hur kul som helst. Kanske dags att börja igen... .)

Ha det gott, kram Marie

Under en vind sa...

Vad fina saker!!

Var räddom dig och dröm vidare, snart är du på benen igen!

Kram!

Marina sa...

Kan ju tänka att du hinner få en hel del tankar o planer i ditt huvud där du ligger nu. Hoppas ni får en bebis som gärna sover ute i vagnen så du kan fixa en del i trädgården då. Kram!

Grodmamman sa...

Kan aldrig sätta mig in i din situation, men jag kan tänka mig att det inte är alltför kul.
Tur att du förtydligade angående räknaren, trodde att det var jag som inte fattade!:)
Kram

Designe sa...

Så himla fina keramiksaker du gjort! Fint med grönt och svart! Jag är en fegis som endast kör vitt än så länge!:) Så roligt att det snart är dags för bebis! God fortsättning! Kram :)

Marina sa...

Sådderna blir: morötter, sockerärter, purjolök, röd salladslök, olika salladssorter, palsternacka, blomsterböna, luktärter, tomat, gurka, dill, persilja, basilika, chili, paprika, krollilja, rädisor, rucola, ringblommor, krasse (nästan vit) och sen var de tkanske något mer som jag inte minns på rak arm.

Kram!

PS. Sen köper jag kanske några fröer i någon affär om andan faller på, vi får se.

Linda Lunda sa...

Kanonfina drejjade skålar/muggar!
Jag tycker det är otroligt svårt att drejja.
Den gröna glasyren gillade jag !
Fast då är jag svag för allt grönt i den nyansen.
Linda

Marina sa...

Tack för berömet för väskan, den är nu fodrad och jag gjorde faktiskt två fickor i den också. En för telefonen och en för nycklar. Som du säger så vill man ju kunna använda den mycket.

Blommor beställer jag itne så mycket av för att jag inte är så mycket för sommarblommor. Har ingenstans att ha dem tycker jag och perenner har jag så många att jag sällan hittar nya som jag inte redan har. Dem jag inte har vill jag oftast inte heller ha. DÄremot ger jag mig på att fröså buskar ibland. Är ju ibland/oftast lite svårare men de tär buskar och mindre träd jag känner att jag saknar.

Nu ska vi ut och ha kul i snön! Kram!

Idas och mina drömmar sa...

BAra håll ut...det gjorde jag. Jag var sjuk i 3 månader och sängliggande innan igångsättning med en mycket svår förlossning, men man fick världens present sedan, och orken återvänder...Jag lovar :) Kram Jessica

C. Tvillingmamma sa...

Hittat hit...hmm...ska se mig omkring...grattis till bebi :)

Annbritt Schmützer sa...

Kikade in hos dig..
lycka till!
annbritt

milla-andante sa...

Aha.. då stillade du min nyfikenhet med de där dagarna..:)
Jisses så fint du drejat, förstår att det står på listan över saker du vill göra! Hihi.. ser riktigt bilden framför mig med fötter och mage... men snaaart har du de på jorden igen och listorna kan förverkligas! (på sikt då...:))
Kram

Mojebarn sa...

Känner igen mig i det där med listor. Men det är ju å andra sidan kul med listor och del blir förverkligat förr eller senare:-). Drejlistan ska du absolut spara på, det är fina grejor du gjort redan.
Lycka till med bebisen.
Mojebarn