lördag 14 november 2009

Sött papper i låda

När min man var på en shoppingtur häromveckan så kom han hem med det här söta röda presentpappret med vita hjärtan. Egentligen hade jag skickat med en beställning på prickigt papper, men det här var nästan sötare tycker jag. Speciellt med tanke på användningsområdet...

Och igår skred jag till verket, som involverade den gamla byrån där bebisen ska få ha sina mjuka små kläder. Jag klädde omsorgsfullt lådorna med det fina pappret och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Så nu kan jag med gott samvete börja tvätta de små kläderna och försiktigt vika in dem i bebisens alldeles egna klädbyrå. Vad mysigt det är med förberedelserna!

Och apropå förberedelser så har vi nu värvat farfar till att måla om spjälsängen i vitt. Jag förstår inte varför vi envisades med att köpa alla Pluttens babymöbler i färgen Ikea-antikbets?

Idag ser jag fram emot doften av nybakade lussekatter som vankas framåt eftermiddagen - Plutten och pappa P ska nämligen baka! Lyxigt för mamma M som liggandes i soffan kan förvänta sig att bli bjuden på nybakt framåt kvällen. Smaskens!

Angående glöggen förresten. Jag har själv bara smakat den på en mässa som en livsmedelsleverantör bjöd på, men enligt Tindras hemsida så ska starkvinsvarianten gå att beställa på systembolagets hemsida (om jag förstår det rätt), och jag tänker att den med 2,2% borde man väl kunna hitta i affärerna? Jag hoppas det iallafall, och har på något sätt räknat med det, men jag kan ju inte svära på det...

Kram M

19 kommentarer:

Marina sa...

Väntar ltie till med lussekatterna här men det låter onekligen gott. Vi ska klara av en födelsedag först sen så sätter julplanerna i gång lite mera.
Får hålla utkik efter glöggen då. Kram!

Widénskan sa...

Men vilket underbart papper..
Sånt vill jag med ha!
:-)

Domus Dulcis Domus sa...

Vad kan väl passa bättre i bebisens klädlåda om inte ett papper med hjärtan på. Vackert!

Hem och Lycka sa...

Åå, duu, var köpte han pappret?? Jag hade nämligen exakt det mönstret på mina väggar i mina allra yngsta år så det vore skoj att införskaffa det där pappret..

Vad gott med lussekatter, jag ska handla saffran i veckan och sedan sätta igång! ;-)

kram Mia

Villa Tallbacken sa...

Jättesött papper! Vilket perfekt användningsområde att klä bebisens lådor med det. Hur fint som helst jue! :-)

Nu blev jag ju supersugen på lussekatter! Mumma!!!

Kram Elin

Anna Fredag sa...

Åh, vilket fint papper! Jag älskar att göra fint där man inte alltid ser (i skåp, garderober, lådor) för då blir det roligt att öppna dem och man tröttnar inte på mönstren. Jag brukar också lägga in fina tvålar som luktar gott så blir det ännu bättre! Vilken mysig blogg du har!

Emmas utsikt sa...

Jättegulligt. :)

Ekberga sa...

Fiffigt med ett sånt sött papper i lådorna. Ska nog leta efter ett gulligt papper att klä hyllorna i den annars så tråkiga städskrubben...

Ha det så gott!

Kram
Jessica

Mitt skabbiga chica hus sa...

Men åh vilket fint papper!!! Inte bara som hyllpapper utan även till julklappar med vitt sidenband runt om:o)

Gud vad jag är avis på dig, jag saknar verkligen de där förberedelserna inför bäbis och drömmarna om vem som låg därinne. Även om det är underbart nu när hon är här såklart.

Kramis!
Mia

Hem och Lycka sa...

Ah, tack för tipset! Ska spana på Lagerhaus.

kram Mia

Monica sa...

Hej M,
Grattis - du är en av vinnarna i min utlottning! Mejla din adress så kommer bilden med posten.
Hälsningar Monica

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Supergulligt papper!
Tycker oxå att det passar perfekt till ändamålet! :) Mysigt att pyssla, fixa, dona och förbereda! När är det du är beräknad till?

Kram Nea

millandante sa...

Blir alldeles nostalgisk när jag ser pappret... jättefint!!
Hittade precis hit och har scrollat igenom din fina blogg en stund och gillar vad jag ser!! Blir så sugen på att spraya hasselgrenar svarta nu:)
Återkommer!
Mvh Milla

Nilla Q sa...

Vilket otroligt sött papper. Det passar ju perfekt till en "bebis-byrå"

Ha en skön kväll!

Kram Pernilla

Vitt och nött sa...

men gud va sött papper!! det va verkligen ha-begär på de :)

ha en skön kväll!!
kram ellen

Solsjö - Under en vind sa...

Vad mysigt med alla förberedelse du har nu! Å fort kommer det ju att gå eftersom alla julförberedelser och jul upptar ens tid! Jag kan sakna att vara gravid, den där förväntan och längtan man känner! men ännu mer njuter jag av att ha vårt lilla underverk här! igår var hon med lokaltidningen, de ville visa nåt positivt och att det föds barn trots att befolkningsstatistiken i kommunen går på minus....
Jag målade också spjälsängen som var i björk...men nu står den på vinden igen för hon gillade inte att ligga i den....
Ha det bäst! Kramar!

Useful Art sa...

Hejsan!
Hittade just hit, vilken fin blogg du har! Och vad spännande att ni ska få en liten bebis. Är själv nybliven mamma sen i september :)

Kram /Sara

Emmas idéer sa...

Hej.

Ja det är verkligen hemskt. De små liven kan verkligen skrämma upp en med en vlig hosta...

Det end som verkligen hjälper mot Hugos hosta är när jag sätter på luftfuktaren i sovrummet och stänger alla dörrar, då andas han riktigt bra & hostar inget alls nästan.

Men sen har vi ganska torr luft här hemma också så alla behöver ju så klart inte en luftfuktare.

Tack tack vi ska ha sååå trevligt.

Kramar Emma

Anonym sa...

lasa hela bloggen, ganska bra