lördag 10 oktober 2009

Liten blir stor

Plutten växer och växer, och ännu snabbare verkar det gå nu när han ska bli storebror. Tiden flyger förbi och nu har så gott som halva tiden gått. Något som verkligen markerar att liten har blivit stor är att Plutten nu har fått en stor säng! Han älskar sin nya säng från det stora varuhuset och hoppar glatt upp i den på kvällarna. Det är ju hur mysigt som helst att krypa upp i sängen tillsammans på kvällarna och läsa en väl vald bok - tycker både Plutten och hans mamma och pappa.

Hoppas ni får en skön lördagkväll. Här ska det mysas med god mat och kanske Körslaget - vi får väl se om lilla pyret gillar musik... Tack för alla goa kommentarer förresten! Det är så roligt att vara tillbaka i bloggvärlden igen. Sakta men säkert... :-)

5 kommentarer:

anne sa...

Hej!
Ja tiden går verkligen så fort ibland att man inte hinnder med alls!
Mysigt med en stor säng som ni kan ligga och läsa sagor i.

Bra att du påminde om körslaget, det hade jag tillfälligt glömt, får nog bli det för oss med ikväll :)

Kram Anne

Marina sa...

Här blir det fotboll på tv´n i kväll. God mat har vi precis ätit, mmmmmmm
Ha en bra kväll! Kram!

Tulipa sa...

Vad mysigt det låter!
Och skönt att de är glada att sova i egen säng!

Trevlig helg!
Kram Mariette

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej !
Hoppas att ni hade en skön kväll! Det är så mysigt att kura upp i sängen och bara gosa eller läsa en bok. Passa på medans du får plats ;)
Kram Maria

chokladblomma sa...

Vilken fin säng ni har hittat! Vi ska snart ge vår minste en större säng också, problemet är att vi ska platsbygga den. Tiden räcker inte riktigt till!
Kram