måndag 19 oktober 2009

Grattis Plutten!

I helgen har vi haft 2-årskalas här hemma tillsammans med släkten! Det blev smarriga tacos med en obligatorisk gräddtårta till efterrätt. Det blev väl inte sådär jättemånga tacos för Plutten, utan han valde att frossa i tomater och lite köttfärs. Men det är ju också det som är tjusningen med tacos - att man tar det man gillar.

Efter maten blev han bortskämd med massor med födelsedagspresenter, däribland det fina Micki-köket, som man t.o.m. kan koppla vatten till kranen! Men den finessen har vi inte visat Plutten ännu, jag tror det blir roligare framförallt för oss föräldrar om vi väntar med det till i sommar. Eller vad tror ni ?

Förresten. När jag laddar upp mina bilder till bloggen så blir de små - även om jag väljer att jag vill ha de stora. Är det någon so mvet om det är någon inställning som är tokig, eller om det är blogger som krånglar?

Kram M

3 kommentarer:

Domus Dulcis Domus sa...

Jag säger som jag sagt till många andra, lägg ner bloggers program för inlägg. Använd istället Windows live Writer det är mycket trevligare att jobba i, tycker i alla fall jag.....
Hm.... vatten till diskbänken, skulle inte tro det!
Kram

mitt skärgårdsliv sa...

Stort grattis till två åringen. Ja spara med att visa den finessen ;)
Ha en bra start på den nya veckan!!

Grodmamman sa...

Grattis till 2-åringen! Skulle inte heller vilja ha vatten i det där köket!:)
Säger likadant som Domus Dulcis Domus, använd Windows Live Writer. Hon sa detta till mig också och jag är helt kär i det programmet. Krånglar inte, bilderna hamnar där man vill och man kan lätt välja var i texten man vill ha sina bilder.
Kram