lördag 24 oktober 2009

Återvinning

Nä det var en dyster bild i förra inlägget på vårt sorgsna cyklamen-arrangemang med ljung på yttertrappan. Så kan vi inte ha det! Istället får den här fantastiska krysantemumen pryda bloggen ett tag.

För ett tag sedan gav jag ju min man en bukett för att fira att vi varit tillsammans i 9 år. Detta var den 13 oktober, och igår räddade jag de här krysantemumen pluss lite brudslöja och satte i våra små ljuslyktor i fattigmanssilver från Harrods som vi köpte i julas. Tänk att blommorna 11 dagar senare fortfarande är så fina!
Vilken toppentur jag har, nu har jag dragit på mig en förkylning också. Jaa, inte så stor skillnad för mig, jag ligger väl kvar i soffan och tycker synd om mig själv ;-).

Trots min inaktivitet så händer det massor här hemma. Min duktiga man har slängt ut vårt gamla blåa åbäke till badkar och satt in ett nytt gratisbadkar i vitt. Det känns så fräscht och luftigt! Det ska han ha massor av cred för - min underbara man ♥ . Och dessutom är mina snälla svärisar iväg och handlar en fräsch vit toalett till oss också - härligt! Bort med allt blått och in med fräscht vitt!

1 kommentar:

Jenny sa...

Hej! Va, kul att vi ligger lika=)Grattis! Jag mår faktiskt väldigt bra just nu. Hade stora problem med illamående i början men det släppte. Ingen foglossning...än men tiden är ju ung. Vi försökte ta reda på vad det är men "bubblan" ville inte lägga sig så att vi kunde se. Så det blir en överraskning denna gång också, även om jag kanske gissar på en liten kille till. Kram