tisdag 5 maj 2009

Fågelbad

Att svärisarna håller på att flytta betyder massor med bra saker för vår del. Bl.a. har det här fågelbadet flyttat hem till vår altanrabatt. Vatten i en trädgård är ju nästan ett måste, och nu har vi äntligen det. Förhoppningen är att den ska bli "invuxen" och bli en naturlig del av rabatten där det bl.a. växer flera rosor, lila nävor, stjärnflocka, lavendel, buxbom m.m. Jag tror det kommer bli underbart! Men just nu flyter några skira vitsippor på ytan. Vackert...

8 kommentarer:

Millan sa...

Vattenblänk är snyggt!
Tänk vad fint när allt växer upp kring den.

anne sa...

Hej!
Vattenblänk i trädgården är ju ett måste!
Så fint det kommer bli när det växer upp runtomkring.

Jag har hängt ett litet fågelbad inne vid stammen i en av syrenbuskarna - är så mycket katter som är här och stryker, så det blir säkrare så =)

Tittade på dina bilder från när du skapade din odlingshörna - vad duktig du är som tagit bilder under hela processen, före bilder och så... sådant glömmer jag JÄMT!
Vi håller på med vårat land nu... men bilder? näe, det har jag glömt!

Kram Anne

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Det blir fint det när det lummat till sig runtom...
Kul att vi tänkte lika med klematisen ! :)
Jag har ju en sån liten radhus- tomt så jag får bygga mkt på höjden.. Då är klematis perfekt. Sen att ha flera stycken planterade tillsammans, som blommar olika tider på sommaren. Då är det alltid blommigt o vackert!! En favvo är Piilu. Blommar med dubbel blomma tidig vår. O med större enkla blommor senare i sommar. Dessvärre ser min mer död än levande ut just nu. får se hur det år.

Ha det jättebra!!

Kram Jeanette

Jillsan sa...

Visst är det härligt med vattenblänk, min man som inte brukar vara så väldigt engagerad i vad som görs i trädgården, (han hjälper mig gärna men överlåter planerande och bestämandet till mig) har sagt att "vattnet" som vi ska ha i medelhavshörnan skall vara hans projekt. Ska bli kul att se hur det kommer bli.
Tror att ditt fina fågelbad kommer bli otroligt vackert när det blir lite "kringväxt"
Ha en go vecka!

Kerstin sa...

Hwita villans trädgård blir då sannerligen bara vackrare och vackrare! Både fågelbad och en schysst häck! =D

Kolla gärna in Syster Grön - 10% nyöppningsrabatt!

Kramar! / Kerstin

Designe sa...

ÅÅÅhhhh..vilka fina bilder du har i din header! Härligt rosa! Härligt även med vattnet i din trädgård! Ha en bra dag! Kram :)

mitt skärgårdsliv sa...

Så fint med fågelbad i trädgården! Ha det bra!

Mamma Melissa -änglamamma och gravid sa...

Åh så fint! Är själv på jakt eller snarare inspiration till fågelbad, tänkte ha det uppe hos mina flickor. Kanonfint med vitsippisarna också:.))