fredag 24 april 2009

Kaffe från början

Ja den här gamla kaffebehållaren kommer från min mammas förra butik. Den har fått stå i vårt garage under några år, men letade sig visst in häromdagen när jag var på jobbet. Den är ju himla kul, men frågan är var vi ska ha den och till vad? Vi dricker ju knappast så mycket kaffe att den skulle kunna fungera som ursprungssyftet. Just nu möblerade min man om den till ett litet växthus, och det är ju ingen dum idé... Och tills vi kommer på något bättre får den stå i matrummet på den gamla skänken.

Idag är en härlig dag! Återigen fredag, vilket betyder hemmadag med Plutten, och dessutom är värmen tillbaka! Det som jag har hållit för mig själv en tid, och som nu är klart, är att jag ska börja på nytt jobb! Det känns jätteroligt, speciellt som det har varit en tung och trög period på jobbet som verkligen har sugit energi. Men nu är energin tillbaka, och jag börjar se ljuset i en lååång tunnel. Full fart framåt!

8 kommentarer:

Villa Krutbruket sa...

Vilken roligt manick! :)

Trevlig helg!Kram Maria

Tina sa...

Vilken charmig sak!!! Kram Tina

Hem och Lycka sa...

Men gud vad cool, jättefin! Passar ju perfekt som växthus, annars hade det ju varit kul med flingor, havregryn etc i den.

kram

C´est la vie sa...

Häftig!
Grattis till nytt jobb, trevlig helg, Lina

Marina sa...

Grattis till nytt jobb! Vad ska du jobba med nu då?

Ha en mysig helg!

Kerstin sa...

Grattis till nya jobbet, kära M. Vet ju att du skrivit om att det varit jobbigt jobbigt, hoppas nu att det kommer bli bättre. Livet är ju det som pågår nu!!!

Varma kramar!

Butik Drängstugan sa...

Vilken härlig kaffebehållare.
En sådan skulle jag gärna köpa in.


Butik Drängstugan

Kronblad och Lantliv/Jea sa...

åhhh så underbart fin den är, en sån skulle jag vilja ha löste i i min butik. Eller något liknande till karameller.
kram från Jea