söndag 12 april 2009

Inredning + ut-redning?

11 april 2008

Ja jag är i valet och kvalet. Ska jag fortsätta blogga i två bloggar, eller ska jag samla allt i en och samma blogg? Nu när våren kommer och sommaren närmar sig så kommer förmodligen tyngdpunkten ligga på just trädgården här i min vita villa, och då blir det lite tunnare med andra inlägg. Så vad tycker ni? Tröttnar ni om det blir för mycket trädgård i bloggen? Svara gärna i min lilla undersökning i kanten.

8 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Vilken fin bild:) Och ha en fin fortsättning på påsken.
(ska svara nu men jag skulle aldrig tröttna på mer trädgård i bloggen)

Kram Lallis

Marina sa...

Jag bloggar ju också om både inredning och trädgårdslivet egentligen. Från vår till höst är det mest trädgård men höst o vinter är det mer inredning eller livet i övrigt. Tycker det går bra att få ihop alla delarna i en blogg. Jag har alltså röstat för att du ska slå ihop!

Gårdsromantik sa...

Jag tyker en kombination i samma vore intressant - jag skulle aldrig orka med 2 bloggar!

Kram Maud

Hem och Lycka sa...

Kör med bara en blogg är mitt råd! Nu så här års tycker jag inte det kan bli för mycket trädgård!

kram

Jeanette sa...

Slå ihop du...
Trädgård o inredning går ju hand i hand liksom!!
O nu är det "utomhus-inredning" vi pysslar med :)

Minns du bladen jag undrade om på min blogg här i veckan?
Jag sneglade in till grannen o såg att hon hade en stor planta med såna blad. Alltså -inget ogräs.. :)
Spännande forts att se vad det är !

Kram Jeanette

Designe sa...

Oj, så vackert! Jag tröttnar absolut inte om det blir mycket trädgård här! Jag gillar det! Hos mig blir det oxå mycket blommor och plantering! Kram :)

Millan sa...

Min blogg handlar i första hand om trädgård men även om inredning, pyssel och fotoutmaningar och då och då blir det personliga familjesaker jag skriver om. För mej går detta hand i hand och jag följer bägge dina bloggar och förundras hur du hinner med båda två, så med andra ord hade jag fortsatt följa dej även om du slår ihop till en =).

Ditt trädgårdsland ser ut att bli toppen.

Domus Dulcis Domus sa...

Tack för de fina kommentarerna om sonens rum. Det har varit en svår balansgång att skapa ett rum som känns inte allt för barnsligt och som gärna funkar några år framöver. De blir stora så fort, han vill knappt ha några leksaker på sitt rum numera. Påskhälsningar från Ulrika