lördag 28 mars 2009

Uppiggande prickigt

I veckan låg det ett litet paket på bordet när jag kom hem, och i det lilla paketet fann jag denna rosa och vitprickiga vaxduk från Stoff & Stil! Ja, jo, vaxduk är kanske inte så roligt i sig, men har man en 17-månaders vilding till kille som ääälskar att äta själv, ja då är det ett måste. Och den här härligt, prickiga varianten piggade upp matrummet rejält. Ut for de röda fula Ikeakuddarna, och in kom istället fjolårets utekuddar. Nu är det vår! (jag vägrar att ge upp vårkänslorna, trots snöslask på gatorna).

Idag har vi varit på shoppingtur i stora Skärholmen. Fick både det ena och andra. Och innan dess var vi och storhandlade. Och allt detta hann vi innan kl. var halv två. Man lär sig verkligen att ta vara på dagen när man har en livs levande väckarklocka som är inställd på 23, 2 och halv 6 på morgonen :/.

9 kommentarer:

jenny sa...

så himla härligt :)

Hagagård sa...

Hej! Ja nu har jag fått nog av vinter här i Värmmland...
Brukar kika in till dig!
Härlig vax duk...Det är fint med pastell färger!! Haen brA LÖRDAG
Hälsn:Helen

Camillas nya hem sa...

Jag är inte överförtjust i rosa men tycker att din vaxduk är riktigt fin! Det är nog längtan efter sommaren som gör det pastelliga extra fint. Bilderna ser jättemysiga ut, får man komma på kaffe? Och hembakt. Jag gillar morotskaka. Haha. :)

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag skulle kunna tänka mig en fin vaxduk till sommaren.
Kram Lotta

Livs Lyst sa...

Så koselig!

Hilsen Ljo :O)

mitt skärgårdsliv sa...

Så vårfint du har det, tittade på en ljusgrön prickig duk här om dagen och tänkte den kunde pigga upp köket :) Ha en bra dag!

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Kul att du ville vara med i min tävling. Lycka till!!

Jättefin duk! Jag har aldrig beställt från Stoff&stil även om jag har katalogen hemma. Det blir aldrig av. Men nu kanske jag får ta tag i det. Jag älskar verkligen deras mönster och de har tyger till riktigt bra pris.
Sköt om dig.
Kram MARIA

Livs Lyst sa...

Ja, ikke sant de ble søte-!
Ha en fin vårdag!
Hilsen Ljo

Ardisia sa...

Så sött! Höjde vårkänslan 100%!
Kramar från Ardisia