söndag 29 mars 2009

Jag kan inte vänta!

Det är trots allt den sista mars idag och då är det väl okej med ett litet påskris inne? Jag inspireras av alla vackra påskris runt om i bloggvärlden, med vitt och silver, men här hemma blir det ett traditionellt med gula fjädrar - det är ju ändå påsk. Jag gllar helgdagar av olika slag, så det känns okej att tjuvstarta påsken lite. Men jag dröjer lite med att önska glad påsk... åtminstone ;-).9 kommentarer:

Kerstin sa...

Ja men ok, då bestämmer vi att påsken börjar nu! JAg ska oxå plocka in lite ris i veckan, så det hinner slå ut till påsk!

Hoppas allt är bra med er annars!?!

Kramar Kerstin

Gnistrande snö sa...

Visst är det ok att ta in lite påskris redan nu :-)
Tänk vad några kvistar kan ge en vårkänslor, tror jag måste följa ditt exempel och ta in lite påskris jag med :-)

Kram
Katarina

Millas hem sa...

Ja, det är fint med lite påskris!
Och jag blir glad när jag ser dina prickiga textilier...en riktig vitaminkick!

Kram Camilla

HWITA DRÖMMAR sa...

Hej! Helt OK att tjuvstarta, det har jag oxå gjort;) har en tävling hos mig nu var gärna med! Kram M

Made in Persbo...Carina sa...

Hej! Vilken trevlig blogg du har! Bor själv i ett gammalt hus med kakelugnar och känner igen mig i mycket av det du skriver om. Hemma har inte påsken tjuvstartat med fjädrar å sånt men däremot råkade jag beskära fel gren i syrenhäcken för ett par veckor sen. En jättegren som var frisk och levande låg plötsligt på marken och jag tog den rejäla toppen och satte i en jättekruka inne....nu är det fina späda blad på hela grenen och ja, det är väl bara fjädrarna och äggen som saknas så kan påsken komma :)
Mvh, Carina

lillakolonistugan sa...

Nu är ett litet paket på väg...Det ser så påskfint ut hemma hos dej..Kram Anne

Ardisia sa...

Jag måste erkänna att vi brukar inte fira påsk så traditionellt, men jag tycker faktiskt att gula fjädrar & ägg är påsk. Men gillar även alla andra variationer här ute i bloggvärlden.
Kramis från A

Under en vind sa...

Helt okej att starta med riset nu, hos mig finns äggen framme (de flesta är ju framme hela året...)! Idag har det varit mer vår än sommar här! helt underbart, har tagit fram solstolar och suttit med ansiktet i solen i bara kortärmat! Så skönt med såna här dagar!

Ha det gott, kramar!

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja vi åker nog till stugan. Ska vårstäda lite, sola i vårvädret som ska vara imorgon, och sen påskpynta så det är färdigt när vi kommer dit igen på skärtorsdag:)

Så fint kök du har!! Susanne