onsdag 28 januari 2009

Uttråkad...utmaning!

Idag är en tråkig dag. Jag är sjuk och ligger hemma och tycker synd om mig själv. Drömmer om vår hall som är på renoveringsgång. Ligger och läser en bok - "Flyga drake". Tur att man har en bra bok, annars så drunknar man ju i alla dåliga serier som går på dagarna. Försöker trycka i mig lite c-vitaminer. Jag vill bli frisk!

Så vad passar inte bättre då, att svara på den fina utmärkelsen/utmaningen som jag fått från Kerstin med härliga bloggen Ljuvliga Liv! Utmaningen är att jag ska lista 5 saker som jag inte kan vara utan.

1. En solklar etta är alltid lilla familjen - min man och Plutten. Inte bara är de det käraste jag har, men de bjuder också på glädje varje dag. Underbart!
2. Vårt vackra vita hus. Eller egentligen så stämmer det inte. Hur mycket jag än älskar vårt hus så kommer det aldrig bli så mycket värt att jag inte skulle kunna leva utan det. Jag lever hellre ett lyckligt liv i en mulltoa än ett för stressigt liv där jag inte hinner med mina prio 1 - familjen - fast i ett vackert hus.
3. Naturen! Varje år ger mig min trädgård så mycket njutning och glädje. Att så fröer att plantera ut, plantera om, bara sitta och dricka ett glas saft, springa omkring och busa, grilla - ja det är helt enkelt underbart!
4. En sak som jag älskar är badkaret! Jag vill helst inte behöva leva utan ett badkar. Det kan vara min sköna tid för mig själv, eller en härligt rolig grej att göra med Plutten eller kanske ha en mysig stund med min man. Mångsidig sak det där - badkaret ; ).
5. Pyssel- och fixådran. Att vilja göra fint omkring sig och komma med nya idéer och få ge utlopp för det är verkligen härligt. Och det skulle jag inte vilja leva utan!

Nä nu ska jag återgå till att vila i soffan lite, det här tog ju på krafterna ; ).

Kram M

7 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Nej men vad trist med "sjuka" . Krya på dig.
Kram Lallis

Lilla jag sa...

Jag har sett filmen "Flyga drake", den var verkligen bra!
Hoppas du kryar på dig :)

Villa Krutbruket sa...

Stackare som är sjuk!!
Hoppas du kryar på dig snart...
Kram Maria

Under en vind sa...

Varmaste krya på dig hälsningen!! Kram!

Nettan sa...

Vad tråkigt, samma här, upplever en " deja´vu " av förra veckan !!
Krya på dig...
Kram Nettan

Från A till O med Jenny sa...

Krya på dig vännen och grattis till utmärkelsen
Kram Jenny

Kerstin sa...

Hej stackars sjuka Du! Hoppas det ger med sig snabbare än snabbast, vila är ju det allra bästa!

Jättefina svar du har skrivit, jag tycker alltid att du skriver så eftertänksamt och vackert, och jag tycker om det sätt du beskriver ditt barn och din man på - det gör mig glad!

Kram!