söndag 18 januari 2009

Underbara te

Jag kommer från en tedrickande familj i stora mått och dricker flertalet koppar varje dag. Några av favoritteerna kommer från Tea Centre i Stockholm. Den ligger på hornsgatspuckeln och är en fantastisk liten tebutik med hundratals teer, personal som är genuint inresserad av te - ja det är en riktig upplevelse att gå in där. Bl.a är det här originalet av Söderblandningen blandas och säljs. Dricker ni te och inte har besökt butiken så rekommenderar jag det verkligen. Och har ni långt till Stockholm så har de en webbutik där man kan beställa sitt te. Ikväll prövar vi det gröna teet Ginger/Lime.

Kram M

5 kommentarer:

Widénskan sa...

Ahh.. känner igen tekopparna, de har jag också. Dom är ljuvliga.
Brunkullans te är också mumsigt :-)
Tack för tipset på webbutiken
/C

Lallis - liv och leverne sa...

Det teet blev jag sugen på:)
Ha en fin söndag.
Kram Lallis

Jennie sa...

Ska absolut rapportera lite om kameran när jag testat den lite...:) Är inte så duktig på det här heller med att veta hur en kamera ska vara, så man får förlita sig på försäljarna och tips på nätet!!

Kul att du tyckte om den nya headern, tänkte jag skulle göra den lite mer "vårlig"!

Kopparna på bilden är verkligen jättefina! Ett kafé i stan har köpt in såna och jag undrar lite vad man kan köpa dessa...är ju kanon att dricka te och varm choklad i!!

Ha det gött, kram Jennie

Marina sa...

Te är verklligen gott. Jag dricker det utan vare sig socker eller mjölk och löste ska det vara, itne påse. Kaffe dricker jag aldrig.
Teapot har vi ett ställe i Kristianstad som heter, där har dom goda teer. Kram!

Bokmalen sa...

Te är underbart gott! Jag har fastnat för Roiboos, rött te. Det kan man även dricka kallt å blir inte beskt som annat te. Å, ja, det ska ju vara löste, te-påsar går bort för mig. Som tur är har vi "tehörnan" här i Umeå där jag är stamkund. Har man väl börjat med "riktigt te" är det svårt att gå tillbaka till tepåsar...
Nya headern gillar jag!! :)
Kramen, Maria