onsdag 14 januari 2009

Mjuk & skön


Bilder från www.bobux.se

Precis innan vår lilla tripp till jul så var vi inne i favoritbutiken och köpte de perfekta tofflorna för en liten kille som precis ligger i startgroparna till att gå. De kommer från Bobux och eftersom sulorna består av mjukt naturläder som formas efter foten och låter den andas, så blir tofflan mjuk, skön och följsam över den lilla foten. Perfekt på hala golv! Lilla H har på sig sina fina små tofflor varje dag nu och han riktigt kutar omkring här hemma nu. Dessutom är de lätta att ta på. Och för den klåfingriga bebisen är de lite knepiga att ta av - Plutten har inte lyckats än ; ). Tänk att även mamma M kan vara nöjd. Jag har nämligen ett tämligen knepigt förhållande till skor och strumpor - de får inte sitta åt och skapa märken på en liten barnfot. Så nu är både mor och son nöjda!

Kram M

16 kommentarer:

Jennie sa...

Riktigt söta skor!!
Som svar på din kommentar så har jag läst till lärare med inriktning mot förskoleverksamhet....som sagt det är gött att vara klar! :)

Kram Jennie

Lallis - liv och leverne sa...

De skorna ser ju jättesköna ut:)
Kram Lallis

mitt skärgårdsliv sa...

Så fina och söta... de ser ju för sköna ut och figurerna... De där tofflorna gilla jag!

Kerstin sa...

Och bara såååå himla söta!!!

Kram!

chokladblomma sa...

Jättefina skor!
Mina barn vill bara gå barfota... och jag går jämt med tofflor. Fattar inte att de inte fryser! Fast de är ju i och för sig stilla på golvet, så de hinner väl inte börja frysa!
Ha det bra!
Kram

Camillas nya hem sa...

Vilket jättebra tips, tack! De verkar praktiska och är ju verkligen skitsöta! :)

Jessica sa...

Vilka söta tofflor!
Finns de i storlek 38 ?*fniss*
Skulle kunna ha ett par med stjärnor på :)

Jag har något till dig på min blogg!

Må gott,
Kram
Jessica

Designe sa...

Vilka söta små tofflor!

DU har vunnit ljuspåsarna hos mig! GRATTIS! Maila mig din adress till designesepost@hotmail.com så skickar jag dom efter helgen!

Trevlig helg! Kram :)

Josefine sa...

de har verkligen helt underbara tofflor. hade kunnat tänka mig ett par till mig själv faktiskt.

Annie - Annalunda sa...

Hej vännen!

Tack för hälsning och roligt att du vill vara med i min utlottning! Himla söta tofflor - tack för tipset! Sarah ska ju bli moster i maj...och det innebär ju att jag (trots min ringa ålder ;) ska bli mormor!

Stor kram Annie

Widénskan sa...

Vilka söta skor!
Sånna hde vår minsta dotter och de sitter som gjutet..
Visste inte att det fanns med tigrar dock (hon är tokig i det) kanske dags att köpa nya då :-)
/C

Mia sa...

Åh vilka söta tofflor. De skulle säkert sitta perfekt på min systers lille kille också när han börjar knata men det dröjer nog några månader till. Sött tips i alla fall! :)

Kram Mia

Noamaja sa...

Ja, visst är de underbara Bobuxtofflorna! Köpte mina fint begagnade på Tradera och är nu inne på andra barnet hos mig. Puderrosa med guldhjärta:-p och de bli bara finare. Gick ju att tvätta i maskin upptäckte jag också;-) Tack för din kommentar på min blogg! Så fint du har, skall hålla koll i fortsättningen!

Varma hälsningar, A

Södralycke sa...

Ser sköna ut! Tänkte bara kika in och önska dig en trevlig helg!

Kram Johanna

Ingela la la sa...

Vilka söta, jag har aldrig trott att dom skulle vara bra. Hmm, jag får väl tänka om! Gustav har ju börjat knata och behöver något bra att stoppa på fossingarna ;)

Kram

Sara sa...

De är verkligen sköna, bobux tofflorna. Vi har hittat en billigare kopia som är lika fin och skön. De finns i en barnskobutik i Malmö och heter Koko. Vår dotter gillar dem också lika mycket. Vet inte om de har dem i sin nätbutik: www.barnskobutiken.se eller om de bara finns i själva butiken. Bara ett litet tips :)