torsdag 8 januari 2009

Dagar i London

Jag har ett till litet inköp som jag vill visa er, men det kommer en annan dag. Idag vill jag visa lite fina bilder från London! Jag tycker att de har så vackra byggnader i England, och är de dessutom intäckta i vackert Blåregn - ja då blir det ännu bättre. Bilderna på Themsen och London Eye blev himla bra tycker jag. Vi åkte aldrig, jag är nämligen lite lagom hälsosamt (tycker jag själv iallalfall) höjdrädd... Men en liten tripp på en riverboat på Themsen till Greenwich - det gick bra! En perfekt dag att göra det på när solen sken. Nedan visar jag en bild från Portobello Road. Vilken underbar gata! Fanns en massa roligt att kika på och en härligt levande atmosfär - jag rekommenderar! (Tack för tipset M med bloggen Smultronstället!) Bl.a. kom det andra inköpet därifrån... Men som sagt ni får hållas på halster lite till.
Det jag egentligen tänkte skriva om är min kamp efter en Laura Ashleybutik. Jag hade letat fram både på hemsidan och på kartan att det skulle finnas en butik på Oxford Street, så vi knatade dit en dag. Det fanns inte någon butik så långt ögat kunde nå (okej butiker finns det ju på Oxford Street, men inte någon Laura Ashley). Iallafall efter att ha frågat i skobutiken bredvid så fick jag informationen om att närmsta butik fanns i White City. Eftersom vi är lite snåla så var det promenad som gällde. Det var låååångt. Tillslut kom vi fram till butiken. Och vilken besvikelse det blev. Det var en relativt liten butik, som mestadels fylldes av rea på julsaker. Så det var riktigt trist, jag hade ju laddat hela veckan ;). Men men, på det stora hela var det en riktigt härligt vecka tillsammans med den bästaste familjen - riktigt toppen!

Kram M

7 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

Oj vad härligt det ser ut. Måste ta mig dit känner jag:)
kram Lallis

Poppins sa...

Åh, så roligt att se bilder från London. Förstår att ni haft en underbar tid även om det blev en besvikelse med Laura Ashley.
kramar

Widénskan sa...

Åh vad mysigt!
Väntar med spänning på inköpsbilder :-)

Ingela la la sa...

Vad härligt! Fina bilder. Känns som jag måste åka till London.. ;)

Kram

Maria renoverar 1920-talshus sa...

Hej!
Visst är London härligt!
Vi har vänner som bor där. Snart drar vi iväg på en mini-weekend till Paris. Det ser jag fram emot!
Kram Maria

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Har aldrig varit i London men det låter underbart.
Kram Lotta

Livets njutning sa...

Åh, vad härligt. Bilderna är underbara. Vill också åka till London. :)

Kram Jenny