torsdag 6 november 2008

Utmanande om sju


Jag har fått en utmaning av Poppins med härliga bloggen Poppins Trädgård som handlar om att avslöja 7 saker om mig själv.

1. Jag älskar att bada! Bada i badkar, i pool eller ute i havet eller en sjö spelar ingen roll.

2. Min lilla familj är det viktigaste för mig. Jag är så lycklig ♥

3. Jag är en gammal hästtjej som tyvärr var tvungen att sälja hästarna när vi flyttade från gården. Det roliga är att min man är hästkille och att vi delar intresset.

4. Jag tycker det är jätteskönt att vara utomhus! Älskar att ta sköna promenader på helgerna, vara ute i trädgården på våren och sommaren osv.

5. Jag har miljoner idéer som jag samlar i huvudet, men kanske tre av dem blir till verklighet...

6. När vi åker till Göteborg ska jag få pröva på att dreja! En dröm jag har haft sedan jag var liten : ). Det är en vinst från Vävra keramik som jag vann för ett tag sedan - vilket lyckogumma va!

7. Just nu är jag trött trött trött med massor av jobb och en magsjuk Plutt. Igår hade jag turen att få en halv burk pasta över mig som hade varit nere och vänt i Pluttens mage... Stackars Plutten.

Ja det var sju saker om mig!

♥ Kram M ♥

4 kommentarer:

Elzie sa...

Vilken underbar bild. Det ser ut som den är sockrad, knoppen.
Kul att läsa om dig.
Ha en bra dag.
Kram Elzie

Annas skattkammare sa...

Alltid trevligt att få läsa lite mer om bloggerkorna, har också fått den utmaningen och ska ta mig an den i veckan.. Fin bild!
Trevlig helg!
Kram /Anna

Lallis - liv och leverne sa...

Bilden är så fin!
Och så var det kul att läsa lite mer om dig.
KRam Lallis

Poppins sa...

Så kul att ni delar hästintresset. Jag tror det är viktigt att man har gemensamma intressen. Och tack för att du delade med dig av dig själv.
kram / Poppins