måndag 6 oktober 2008

Klar!


Oj, vad nöjd jag är med mig själv just nu. Jag har ju faktiskt gjort det som jag var lite orolig för att jag inte klarade av - jag stickade klart mina handledsvärmare jag pratade om här! Och enkelt var det! Jag la upp 46 maskor, stickade resårstickning tills jag var nöjd med längden på dem, och sedan sydde jag ihop dem - enkelt! Visst, de blev liiite olika längd, men det är bara charmigt, eller hur ;-). Men jag lärde mig några läxor längs vägen - bl.a. ska jag nog pröva at sticka dem på strumpstickor nästa gång, så slipper jag den lite klumpiga sömmen på insidan. Och göra dem lite lite längre. Och dra ner på antalet maskor som jag la upp. Men annars blev de perfekta!

Tack för alla fina kommentarer om vårt kök! Jätteroligt verkligen! Fast det var flera av er som inte tyckte att det förra var så farligt, själv ryser jag bara av tanken på det bruna kaklet som bänkskiva och väggar... Men som sagt, det är ju olika tidsperioder helt klart. Undrar vad man kommer tycka om vårt ljusa kök om 20 år? Idag lyser solen här, hoppas den lyser över er också!

♥ Kram M ♥

14 kommentarer:

Tidsmästarinnan sa...

men det är ju nästan som att man skulle våga prova själv när du skriver sådär!
de blev superfina!

Grattis också till ett helt ljuvligt kök... vårt liknar mer dina före-bilder, men OBS! vårt är mycket hemskare!!

Kram på dig, ha en fin vecka!

Gårdsromantik sa...

Visst är de charmiga!

Så duktig du varit - jag är imponerad!

Kram Maud

Hem och Lycka sa...

Vad fina de blev, vad duktig du är på att sticka!

Köket blev ju underbart.. Snyyyggt! kram

Lallis - liv och leverne sa...

Du är jätteduktig. De blev jättefina:)
Hoppas att du har fått höstsol på näsan idag.
Kram Lallis

Elzie sa...

Det ska väl synas att dom är hemgjorda. Men hade jag varit som dig så hade jag stickat utan hopsyning. Är bara att sticka på strumpstickor istället. Prova det ska du få se att det är lätt det också, när man väl kommit på det.
Hoppas du får en bra kväll.
Kram Elzie

Millan sa...

Sticka har jag inte vågat mej på än, fick för mej att prova på att sticka en stor sjal men det har inte blivit av... än.

De var snygga dina handledsvärmare och jag kanske ska börja med något i den storleken.

Elzie sa...

Jo, du ser hur noga man läser när man heter Elzie. Sitter här med skammens rodnad på kinderna *s*. Var så inne i det där med strumpstickor så jag "hoppade" tydligen över det du skrev där!

Marina sa...

Jättefina! Jag har inte stickat sen jag gick på högstadiet.

♥ Fyra årstider sa...

Tänk vad härligt att klara något som man sätter upp som mål.
Kram Lotta

Millas hem sa...

Så charmiga! Önskar att jag kunde sticka så fint!
Kram Camilla

Fröken Fräken sa...

Just ja, sticka på strumpstickor har man ju gjort en gång i tiden, Jag tror faktiskt att jag tom stickat ett par raggsockor en gång i tiden... handledsvärmare låter som ett trevligare projekt!

Alltså jag kan ju tänka mig att någon säkert valt och verkligen gillat ert förra kök, det såg ju ut att vara rätt påkostat. Men jag kan verkligen förstå dig och att ni ville ha ett kök som inte kändes som en mörkbetsad bastu.. det kändes som väl mycket trä och mörkt för min del!

Poppins sa...

Tror jag ska plocka fram mina strumpstickor och testa att göra några.
Dina blev jättesöta!

Lina sa...

Hej!
Oh, va duktig du är som både hinner och KAN sticka! Jo, en annan har väl fått till en halsduk, men de var väl minst 20 år sen...

Har missat många av dina inlägg på sistone. Ska kika runt lite nu. Kollade i alla fall in före och efter bilderna på köket. VILKEN skillnad! Ert kök är SÅ fint, helt i min smak...drömmer om nytt kök som du vet! ;- )

Kram, Lina

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Men vad söööta!

Gissar att de ärjättemjuka och sköna. Har aldrig hört talas om handledsvärmare förut.

Jättekul att se de fina bilderna på ert kök, det blev verkligen fint!!!

Kram & ha det så bra!
Mia