söndag 19 oktober 2008

Ett lyckat kalas

En fin racerbil från Sebra

Briotåg från morbror och "moster"

Herr Maileg som ska flytta in i Pluttens barnkammare

Jaha så var Pluttens första födelsedagskalas över. Det blev mycket lyckat med lilla släkten och Plutten var igång hela tiden och tyckte det var toppenkul! Så härligt att se en liten som blivit stor (tycker iallafall mamma och pappa) och hur spännande det är med all uppmärksamhet, alla människor och alla fina saker såsom ballonger och serpentiner i glada färger. Det blev en klassisk födelsedag med smått och gott till lunch och sedan gräddtårta med hallon och banan efter paketöppningen. Och vilka fina paket han fick! Massor med härliga kläder och roliga leksaker. Ovan ser ni ett axplock av hans finfina grejor. Lite bortskämd är han allt... ; )

♥ Kram M ♥

14 kommentarer:

Marina sa...

Jag minns att vår son itne gillade sitt ett-årskalas. För mycket folk tyckte han. Bättre med bara mamma, pappa o storasyster. Lugnt o stilla! Gillade inte alla som skulle lyfta o kramas o sånt. Det var längesedan nu. Han är 12½!
Fina saker han fått, PLutten.

Vackrare vardag sa...

Låter alldeles härligt! Och vilka fina presenter! Vi har också 1-års kalas nästa helg och det skall bli så mysigt. Fast lite snyftigt känns det att lillen blivit så stor redan, även om det förstås är kul att de växer också:) Men nu vet jag ju vad jag skall önska åt honom i födelsedag:)

Ha en riktgt bra vecka!

Hem och Lycka sa...

Vilken underbara presenter han har fått! Så mysigt med kalas! Var på ett igår faktiskt, en liten J som fyllde hela 4 år. kram

♥ Fyra årstider sa...

Vilken fin kanin, får nog skaffa mig en sådan trots att barnen är stora. Idag har jag startat en julblogg.
Kram Lotta

Lallis - liv och leverne sa...

Åh, så fina presenter:)
Och kul att det blev en fin 1-årsdag.
Kram Lallis

mitt skärgårdsliv sa...

Så fina presenter, visst är första födelsedagskalaset alltid speciellt de små är så fundersamma över all uppmärksamhet. Grattis till Plutten!

Anonym sa...

Hej! Fina paket! Det är så mycket trevligare med leksaker i trä än dessa i plast! Tyvärr är det ju så att ju äldre de blir desto mer blir det just plast! Alla hemska gubbar med gevär och krigande maskiner som de vill att man ska köpa! Inte det vackraste! Kram Tulipa

Camillas nya hem sa...

Vilka fina presenter Plutten fått! Vad bra att det blev lyckat....

Hoppas ni får en trevlig vecka!

vit och pastell sa...

Vad roligt att du kom in och tittade för då hittade jag din underbara blogg. Hit kommer jag tillbaka. :-)

Kram Maria

MODERN COUNTRY sa...

Gratulerer med vel overstått bursdagskalas! Første året, noe så gøy. Sikkert full av kake, mye latter og store øyne. Bare herlig!

Ha en god start på uka!
Klem Aina

Gårdsromantik sa...

Så fina och vackra presenter!
Her Maileg var min absoluta favorit - vilken bamsekanin!

Klart man skall skämma bort dem små!

Kram Maud

Fröken Fräken sa...

Många fina presenter - fast i den åldern brukar de ju tycka att kartonger och presentpapper som man kan tugga på är minst lika roligt... ;-)
Har fått en del tips om Göteborg nu, får se vad jag hinner till!!

Lina sa...

Hej!
STOR grattiskram till lillen i efterskott! Många fina presenter...ja, de är svårt att inte skämma bort sina små älsklingar!

Ha en bra vecka, Kram Lina

Jes/Vita villa vila sa...

Å vad mysigt med kalas & vilka fina saker!!! Grattis till Plutten :D

Kram Jes