söndag 24 augusti 2008

Gröt

Först och främst så vill jag verkligen tacka all som är här inne och läser - det är så roligt! Och även ett stort tack till er som lämnar kommentarer, jag läser varenda en och de värmer gott i hjärtat. Jag hade verkligen velat haft tiden att skicka tillbaka en liten hälsning till er alla, men jag gör det såhär istället. Den här buketten från i våras är till er. Tack ♥ !

Gröt ja. Ja det är så det har känts i hjärnan idag. Plutten som börjar få tänder höll hallaballoo inatt... Han tystnade halv 1, när klockan var 1 så tvingade jag mig själv att sluta titta fler gånger på klockan. Ni vet hur det är när man inte kan sova och man tittar på klockan var och varannan minut, och så blir det bara ännu svårare att sova eftersom man blir så stressad av att man ännu inte har somnat - phu! Sedan vaknade han 5. Tur att min goa P har ett hjärta av guld och tog sina sista krafter och gick upp med Plutten. Så det är förvånande att vi har fått någonting gjort alls idag - men det har vi. Massor!

Målningsprojektet är färdigmålat - jippi! Vi har tagit en långpromenad, som eg. skulle vara picnick - men vi picnickade hemma istället - mums med varm choklad! Sedan röjde vi upp i världens stökigaste kontor, och dammsög och torkade 186 kvm golv. Bäddat sängen. Jag är helnöjd, och förstår inte alls hur vi orkade göra allt detta en dag som denna.
Bilden är en liten sneakpeak från målningsprojektet. Före- och efterbilder kommer snart. Håll förresten ögonen öppna, snart dyker det upp en liten utlottning eller tävling här på bloggen!

♥ Kram M ♥

16 kommentarer:

Pia sa...

Huh, ved hvordan du har det...min lille datter holder også på at få tænder - det kan virkelig holde en beskæftiget hele natten! Glæder mig til at se det færdige maleprosjekt:-D

Kram P

Södralycke sa...

Vad duktiga ni varit idag och jobbat på! Det brukar vara så skönt när man kan stryka lite på att-göra-listan :) Ska bli spännande att se målningsprojektet, och så klart håller jag utkik efter tävlingen ;)

Hoppas du får en bra vecka, kram Johanna

Poppins sa...

Hoppas Plutten sover sött i natt så ni båda får ta igen er lite. Kan behövas efter att ha städat 186 kvm...
♥♥♥♥♥ Poppins

Poppins sa...

PS Tack för buketten!

♥ Fyra årstider sa...

Tack för den fina buketten. Visst är det svårt att få tid till bloggen när det är så mycket man vill hinna med hemma...stressigt helst i veckorna...
Kram Lotta

Hem och Lycka sa...

Spännande målarobjekt du har på g! Stackars liten plutt som håller på att få tänder, kan tänka mig det är tufft både för liten och för mamma o pappa.. kram!

Annas skattkammare sa...

Ja då förstår jag att ni känner er lite sega idag, själv är man seg av en annan anledning, kräftskiva! =) Men vad ni fått gjort mycket nyttigt! Visst känner man sig stolt.. Ditt målarprojekt ser ut som ett sånt jag köpte igår, ska bli kul att se hur det blir.. Ha en fin vecka och hoppas ni får sova lite mer inatt! Kram /Anna

Skatan sa...

Åh, det där med att glutta på klockan och stressa över att inte kunna sova vet jag en hel del om...HOppas den här natten bjuder dig fler timmars sömn och att tänderna börjar titta fram!

Sov gott!

Fröken Fräken sa...

Jag höll mig själv uppe från kl 04 imorse så här är en till som känner sig lite groggy. Ibland är det som sagt helt omöjligt att somna om!

Ja, när man bor i hyreslägenhet har man inte alltid möjlighet att göra om allt exakt som man skulle vilja ha det, så då får man komma på alternativa lösningar. Men detta är ändå det bästa, för precis bredvid spisen finns ett fönster och skulle man ha satt en köksbänk där så skulle den gå upp ovanför fönstret.

Blir spännande att få se hur sneakpeaket ser ut i full storlek!

C´est la vie sa...

Tack för buketten *ler*

Eikkala sa...

Tackar för blommorna. Tycker synd om plutten som får tänderna, det gör sååååå ont. Stor kram till er båda kram sari

Vita ljuva tankar sa...

Ja det där med tänder kommer man ju ihåg...Hoppas verkligen att ni fick en bättre sömn natten som var! Men ni var ju otroligt effektiva ändå! Spännande målningsprojekt :-)
Grattis till awarderna också!

Kram!

Marina sa...

Oj, dom där 186 kvm golv gjorde mig trött!

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Så fint du har!Jag år ny i bloggvärlden och det är såå spännande.Kommer gärna hit igen!
Ha det bra!

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Det är frustrerande när det är hallaballoo-ande på natten av de små :) Hoppas det lugnar ner sig med tänderna snart.

Vad spännande projekt..jag blir nyfiken på sneakpeaken nu :)

Kraaaam
Mia

Ann-Catrin / finthemma sa...

Hoppas det blev lugnare inatt.. att den lilla plutten fick sova..OCH NI MED!!
En liten sneakpeek.. nu blir man ju nyfiken!!
kram på dig A-C