måndag 11 augusti 2008

Fräscht i badrummet

Mmm... jag älskar nya tvålar i badrummet. Dels ser det så otroligt fräscht ur, men sedan doftar det ju så gott också. Speciellt om man köper en lite lyxigare tvål. Idag blev det en tvål från Bruka med en för mig annorlunda doft - äpple/fikon. Skälet till att det blev just den är faktiskt färgen... och att den inte doftade äckligt...

Jaa, det känns nästan som jag hade rätt med höstfeelingen... tyvärr. Men självklart kommer det bli varmt igen, eller hur? Ser fram emot lite härliga sensommardagar nu i augusti, för vädret måste väl ändå vända igen?

Kram M

9 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilken fin tvål!

Här har det varit en skön hemmaförmiddag, i eftermiddag har jag varit på shopping med en kompis och barnen...inköpte 4 par skor inför skolterminen åt barnen, en lykta och en stor urna till mig. Det blev en bra dag!

Visst är det mysigt med höstkänningarna, men jag vill också ha lite mer sommar innan det är riktig höst! Ljumma sensommarkvällar är nästan bäst!

Ha det gott, kram!

C´est la vie sa...

Jättehärlig tvål. Måste nog kika på dem nån dag - för doftkombinationen får mig nyfiken :) Söt färg oxå.

Lina

Designe sa...

Vilken härlig tvål! Jag har samlat på mig en hög oxå som jag lagt i en glasburk med lock...gläntar man på locket så doftar det underbart!:)

Kastanjen sa...

Snygg och bra blogg! Och inte blir det sämre av att du har en till. Jag blir imponerad av att du hinner med.

Ett bra sätt att spara sommaren är att lägga några lavendelblommor i en burk med socker. Ska tydligen vara gott att strö på jordgubbar. Om det inte skulle vara det så doftar det i alla fall hur gott som helst.

Maria / Frøken Fryd sa...

JO. Vejret MÅ og SKAL vende igen. Det kan ikke passe sommeren er forbi, selvom jeg må indrømme den har været fantastisk. Jeg vil huske at nyde de solstråler der trods alt kommer hver dag nu. Høsten elsker jeg også, med sit mørke hygge, tændte stearinlys og storme udenfor vinduerne.

Sæben ser rigtig velduftende ud. Og rigtig fin farve også. Det er utroligt som et sæbestykke kan skabe glæde, har det på same måde jeg også.

Klem Maria

smilla sa...

Mycket fräsch tvål, stilren. Tyvärr använder vi inte "hårda"tvålar här hemma just pga att dom blir inge kul efter typ en vecka;( Hos oss är det bara flytande tvålar. Letar just nu eftr en ny fin tvålpump.
Ja du värmen måste komma tillbaka det här är inge kul.
mvh smillasplats.blogg.se

Änglahem sa...

Visst luktar det så gott om nya tvålar (iaf de flesta*tihi*).

Sommaren är ju på väg åter Enligt SMHI! Frågan är ju om man vågar lita på dom, för isf skulle ju helgen bli skön....får se, får se.

Kram, Ulrika

a home far away sa...

Det är ju så att man skapar en vardagslyx med en fin tvål, en lite dyrare kökshandduk osv!

Självklart skommer sommaren tillbaka, det är väl inte höst redan?

Ha en fin dag
//Gunilla

Elzie sa...

Håller med dig. En ny tvål gör mycket för välbehagskänslan. Och visst ska vi få fina dagar än. Tänk dig brittsommaren med sin klara luft och fina dagar!!
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie