torsdag 17 juli 2008

Present

När svärfar var här och byggde kök förra veckan fick lilla H en underbar present av farmor och farfar - en Micki lära-gå-vagn. Trots Pluttens ringa ålder (9 månader) så blev han stormförtjust över vagnen. Visserligen behöver han lite hjälp med att gå med den, men annars kan man ju bara sitta bredvid den och köra den fram och tillbaka på golvet. Man kan ju även ta en smakbit för att se att den håller måttet. Och det gör den, hälsar Plutten! Och jag är minst lika förtjust i dessa leksaker gjorda i trä.

7 kommentarer:

Poppins sa...

Håller med! Träleksaker är inte bara vackra utan också så härliga att ta i (och bita i...).
kram

Lilla huset på prärien sa...

Ja de är så fina! När jag fick min första lille kille ville jag helt bara ha träleksaker men sen blev det ju MASSOR av plasleksaker tyvärr. Inte alla fattar ju... :(

Kram Jenny

smilla sa...

Mm visst är det härligt med träleksaker. Våran älsklling fyller snart 1 år. När någon frågar vad han önskar säger jag just träleksaker ;)
1 åringen har ärvt en likadan läragå vagn som ni har (från store bror som just fyllt 17 och vagnen är hur fin som helst även fast fler gått med den) Fast får lillkille vill helst stå i vagnen och vi ska skjuta på ;)
MVH smillasplats.blogg.se

Monolilith sa...

Javisst är det underbart med leksaker i trä i kontrast mot alla plastiga saker! :)
Ha en trevlig helg!
Malin

Maria / Frøken Fryd sa...

Dejlige glade farver, og lækker kvalitet.

Tillykke med både vognen, og det nye flotte køkken :-)

Klem Maria

Fröken Fräken sa...

Ja, går det inte att leka med det så kan man säkert prova på att äta lite på det! ;-)

Ja visst längtar man efter just att allt ska vara klart så man kan får göra det nästan viktigaste, piffandet? Jag håller på än! :-)

Anonym sa...

Skön sommar på dig också. Två veckor till sedan drar jag igång ordentligt, med blogg, butiksplaner och förhoppningsvis även en flytt. Bloggen och butiken lider nu medans jag kämpar på och avslutar alla mina nuvarande jobbuppdrag (ska bli så skönt att få avsluta allt!) Men fram tills dess jobba, sova, äta, jobba, sova, äta.