måndag 7 juli 2008

Äntligen!

Här har inte inläggen duggat tätt direkt, men nu kommer äntligen ett litet livstecken. Det har varit så mycket annat - vi har fått oväntat besök av några släktingar (men inte bjudit på Gevalia, de fick hemgjord flädersaft istället!) och nu de sista dagarna har jag varit hängig. Dessutom har jag fått ett infall och bytt ut en hel rabatt. Det kan ni läsa om här.

Nu kanske ni undrar varför jag har valt en bild på en risig vägg med ett risigt tak. Jo det är för att snälla svärfar kommer upp igen och ska hjälpa oss med köket! Ni kanske minns det här. Och nu är det alltså dags för en fortsättning. Det ska bli spännande att se vad som hinner hända den här veckan. Så håll tummarna för oss att det flyter på - så kanske vi t.o.m. har någonstans att äta igen efter den här veckan!

PS. Glömde ju skriva att jag har fått en utmärkelse till från den härliga bloggen Mormors veranda. Tack snälla Ingela! Den lägger jag genast i högerspalten.

10 kommentarer:

Lilla B sa...

Tack för kommentar hos mig!
Vi köpte vårt gamla hus, ett rött stort från början av 1900-talet, och har renoverat och gjort det beboeligt. Roligt när man ser resultat av sina insatser.

Anonym sa...

Vilken härlig blogg du har med känsla och finess. Man känner sig välkommen in hit med massor av intryck och fina ord och fina bilder!
Jag har länkat hit ifrån din blogg. Hoppas okej. För hit vilja komma tillbaka massor med gånger!

Må gott!

//Cissi

Annas skattkammare sa...

Ja ibland är det hektiskt i sommartider! Förstår att det är mycket att göra. Lycka till med köket! Kram /Anna

Vita hjärtan & rosa drömmar sa...

Hej hej!
Jag hoppas att det är äkta fläder iaf, kanske också jag kan göra lite saft =)
Har du en trädgårdsblogg också, såg det nu, ska in och kolla lite där också.
Ha en bra vecka!
Kram Malin

milly Garden sa...

Spännade med köksprojektet! ska kika in och följa ert arbete! Tackar för Flädersafts receptet......pratade om det tidigare idag och bestämmde att jag ska leta reda på ett recept och så tittar jag i min blogg ser din kommentar och vad hittar jag et recept på fädersaft! Tack"

Kram Marina

Lina sa...

Hej!
Förstår att du har mycket att stå i, de är samma här. Har nu 4 veckors semester med sambon, de är späckat schema! ;- ) Bloggen får bli lite lidande under dessa veckor och även att kika in hos dig och alla andra trevliga bloggerskor!

De bilder som du visat av köket tidigare var jätte fina. Ett kök i min smak! De ska bli jätte spännande att se fortsättningen!

Må så gott & ha en bra vecka!
Kram, Lina

Under en vind sa...

Vad kul att det händer lite i köket igen! Förstår att det är drygt att vänta! Jag är ju spn att jag vill ha allt klart direkt....fniss...
Ikväll har sambon skiftat plats på mina båda tallrikshyllor...gillar båda men ville hellre ha den ena i matrummet....Jobbade till halv fyra, sen satte jag deg så nu doftar det nybakt överallt!

På Under en vind i högerpslaten finns en ny award till dig, hoppas att du vill hämta den där!

Ha det riktigt gott, stor kram!

SKATAN sa...

HEj och tack för raderna hos mig! Ja det känns lite spännande att vara "tillbaka" igen! HOppas allt är bra me dig. Ser att du har lyckats få till en 3-spaltsblogg. Jag kämpar med det...elände!

Sov gott!

Anonym sa...

Hej!
Tack för titten inne hos mig. Jag har rättat till stavfelet! Tack för att du sa till!
Jag hittade din fina layout på blogger templates. Men jag tog denna nu som jag har. Ändrar säkert flera gånger till!
Må gott!

//Cissi

annaslantliv sa...

Tittar runt lite i Blogg världen medans jag väntar på att e hemsk huvudvärk ska ge sig, tänkte att lite trevlig inspiration ska skrämma iväg den.
Man är ju inte så aktiv på den härfronten för tillfället.
Hoppas solen lyser på dig och de dina, att ni har riktigt härliga sommarveckor.

Kram Anna