onsdag 11 juni 2008

Favoriter i ställ



Mina favoriter när det gäller fat och tallrikar här hemma är utan tvekan mina Mateus. Jag verkligen älskar dem och använder dem gärna och ofta. Baksidan av dessa underbara ting är att de inte passar i diskmaskinen! Typiskt. Så det blev till att leta efter diskställ. Mina favoriter bland diskställ var dessa två från Madam Stoltz, visst är de vackra? Framförallt gillade jag det övre i två våningar. Men tiden gick och det blev aldrig av att jag beställde något av dem, så istället blev den en billig variant från Ikea. Men den fungerar den också, och med de vackra Mateustallrikarna blev även det diskstället vackert.

Foto: Broarne - Lantlig inredning

Foto: Broarne - Lantlig inredning

21 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Go eftermiddag vännen!!

Idag är det blåsigt och kyligare, men soligt så idag har det faktiskt blivit en liten längre datorstund...Har bara haft en skön behaglig dag, en sväng till torgmarknaden på fm som resulterade i godis, jordgubbar och lite blommor. Resten av dagen har bara gått i stillhetens tecken, städat lite men mest bara varit!
Jag har gjort utmaningen med utsikten från köksfönstret idag, det var väl på tiden!?!
Imorgon är det vanligt jobb, sen på fredag är det skolavslutning hos oss! Det är alltid speciellt och i år extra mycket eftersom jag arbetat i en förskoleklass! Fick dock veta igår att jag får följa med dem upp i ettan så det känns bra!
Ha en go kväll! Stor kram till dig!

Solsjö - Under en vind sa...

Började svamla om allt annat så jag glömde av att skriva att ställen var väldigt fina! jag äger inte ett enda......

Kram igen!

Snusilus o Sannibus sa...

Hej! :)

Tack för att du tittade in hos mig och för kommentaren :) Vilka härligt rosa tallrikar! Så fina bilder du visar och vad söt strykbrädan blev. Sött med vitt och rosa eller rött tycker jag. Ha en trevlig kväll!

Kram, Susanne

Hanna i Det stora grå huset sa...

Jättefina diskställ! Kanske borde jag inskaffa ett sådant, eller så kanske de fina tallrikarna. Har nämligen ingen diskmaskin alls här i huset. Tyvärr.

Ha det så jättegott!
Kram Hanna

Det lantliga hemmet sa...

Hej! Dem där diskställen är helt ljuvliga, är ägare till det understa och är mycket nöjd med det, använder det inte så mycket men det är så himla fint att bara ha på diskbänken..tihi..har haft jobbarkompisar hemma på grillkväll och vi fick sitta inne för att det var så kalla vindar!

ha de gott
kramar karro

annaslantliv sa...

Det är verkligen ett snyggt porslin! Kul med lite vardagslyx.
Synd på diskmaskinsbiten...

Kram Anna

Sandra / Vit design sa...

Vilken härlig färg det var på dina tallrikar, kram Sandra

Lina sa...

Hej!
Oh, de var 2 fina diskställ som du visar, nåt av dessa skulle jag gärna ha på min diskbänk. Just nu har vi ett från IKEA. De är ok, men inte SÅ snyggt. Tallrikarna är ljuvliga, underbar färg!

Mina pelargoner har också fått flytta ut. Fick 4 nya vita av mamma och pappa i helgen. De har ett ställe hemma hos dem som säljer billiga plantor. De gav 10:- / planta. Rätt så stora och nästan alla har redan knoppar. De får bo inne ett tag nu.

På IKEA köpte jag ytterligare en brudorkidé…En vit med 2 stänglar med många blommor och knoppar. Priset på IKEA är superbra. 79:-. Jag har ca 10 orkidéer, har tappat räkning nu, men flera är från IKEA och de blommar om som bara den! Mycket prisvärda!

Må så gott & trevlig helg!
/ Lina

Elzie sa...

Jag har också ett från IKEA och det fungerar alldels utmärkt *s*.
Hoppas du har en skön kväll.
Kram Elzie

Poppins sa...

Kul att du använder din favorittallrikar. Annars är det oftast så att man ställer undan dem i skåpet för att man är rädd om dem. Och så blir de stående där i stället för att lysa upp vardagen.

Jättesnygga diskställ! Hade gärna bytt ut mitt gamla mot ett av dem.

kramar från Poppins

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Jamen va typiskt att de inte går in i diskmaskinen. Har faktiskt några pizzatallrikar som är för stora! Hihi ja de åker aldrig fram för jag är för lat för att diska =) Diskställen du visar är verkligen fina. Men det från IKEA fyller nog sin funktion =)

Kram Anita

Skatan sa...

Jo du, de där rackarna är ena riktiga favoriter. Också här! Vackert ställ har du också som gör sig bra mot den läckra lasyren.

Önskar en skön fredag. Snart är det helg :)

/Skatan

Stämningsfullt sa...

hej!
De där talrikarna är verkigen vackra!
Jag skulle också behöva ett fint diskställ. Har funderat på det från Ikea flera ggr men har aldrig kommit till skott. De från mdam stoltz är ju jättefina!
Ha en bra dag.
Kram!

Piffa och Puffa sa...

Jättefina diskställ. Vet du om dom finns kvar att beställa?
Kram Anette

Mjuka sa...

Ja de vackra diskställen skulle jag också vilja ha. Finns i min favoritbutik.
kramar Malin och hoppas att du får en trevlig helg

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Vilka härliga bilder & jag kan bara hålla med - mateus har verkligen urfint porslin!

Önskar dig en underbar helg!

Kram Jes

Anonym sa...

Jag har länge gått och trånat efter Matteus stora uppläggningsfat...så fina och roliga att ha i olika färger...skall nog önska mig dem i julklapp. Jättefina diskställ...tänk att man plötsligt vill ha ett diskställ...hade jag inte trott innan jag kikade in hos dig!
Trevlig helg!
Kram,
Bella

Fredrik och Micael sa...

Snygga tallrikar!

Tycker också att Matteus har väldigt fina/snygga tallrikar... Vi letar faktiskt efter bra porslin att sälja i vår Gårdsbutik.. men inte så lätt.. ska ju vara bra pris - inte finnas överallt och vara snygga!

Forsatt trevlig lördagskväll/Fredrik

P.S Trevlig blogg

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Snygga tallrikar och diskställ, har ett liknande som de från Ikea.
Ha en fin eftermiddag!
Kram Helene

tre nyanser av vitt sa...

Ja de är jättefina gillar de som är beiga. fina ställ oxå
Må så gott Marie

Millas hem sa...

Diskstället är ju för ljuvligt!
Kram Camilla