lördag 31 maj 2008

Examenstider

Som några av er kanske har märkt så har det varit lite tyst här på bloggen under några dagar. Vi har firat min mans examen av flera års studier med släkt och familj! Det blev otroligt lyckat med god mat och gott att dricka på Vita Villans altan. Där hade vi dukat med min favoritservis - Ostindia - med linnedukar och vackra blommor. Den första bilden visar en av de underbara vita pionerna som utgjorde hans bukett från hans föräldrar. Självklart var jag även tvungen att inviga mitt loppisfynd med ett stort fång doftande syréner. Det var en härligt dag som vi länge kommer minnas!

Hoppas ni har det skönt därute och njuter ordentligt av det underbara sommarvädret!

6 kommentarer:

Under en vind sa...

Gokväll vännen!!!

Vad kul att mannen har avklarat sin examen!!! Klart att det skulel firas ordentligt!
Just nu är man knappt inomhus och ännu mindre inne på bloggen....som du såg gär jag en lien paus på under en vind....inte över hela sommaren, men åtminstone tills det blir regn eller att det blir lugnare efter allt som ska ske nu innan skolavslutningen.....
Idag har jag stått på loppis med mamma där hon hyrt bord i två dagar...kul, men lite folk. De flesta höll sig nog ute i solen...det var dock lika för alla 250 säljare, ingen sålde jättebra. Vi hoppas på att folk är mer fyndarsugna imorgon!
Jag kom inte hem tomhänt...en kanna med tvättfat, en lampa, en trälåda och en urgullig dockvagn! Jag har en som är ganska lik denna innan, men den är större....
Har varit hemma sjävl med barnen sedan i torsdag, då försvann mannen på mässa i Tyskland, men han kommer hem sent ikväll/natt....det är alltid skönt även om det inte är så många dar!
Ha nu en riktigt skön fortsatt helg! Jag tittar snart in igen...vissa sidor tar man inte sommarledigt ifrån...jag hinner ju gå in till några tidiga morgnar och sena kvällar....hi hi.....

Stor kram!

Vackrare vardag sa...

Det var verkligen väl värt att firas! Har själv just avslutat flera års utdragna studier, men får papprena först i augusti, så jag vet hur det känns. Hoppas ni firat med pompa och ståt;)

Tänkte också samma sak idag, vad skall man nu ha i fönstrena? Fast pellisarna står kvar ännu. Hann inte flytta dem idag, men i morgon blir det!

Ha en skön kväll!

lottens vita och gröna sa...

oh så härligt med en fest på vackra altanen, gratta mannen, sååååå skönt va? varmkram lotten

Ann-Catrin / finthemma sa...

Tänk att få fira sin examen på den vackra altanen.. ojoj.. härligt det låter!!
Och så vackert med pioner...

kram på dig!
Ann-Catrin

Leva som jag sa...

Så skönt att en lång examen är avklarad. vackra bilder du visar!!
Kramar M

Gårdsromantik sa...

Grattis till makens examen!
Så vackert med syren i kokomskannan.

Kram Maud