fredag 11 april 2008

Vilken fantastisk dag!

Vackert luddigt och mjukt påminner om fjolårets perenner
- nu är det dags att klippa ner!

* * *

Kaprifolen börjar klättra

* * *

Söt sippa

* * *

Trotsig Tusensköna kikar upp i gräsmattan

* * *

Rabarberns röda knölar börjar ta form

* * *

Idag har jag och Lilleman verkligen haft en riktig njutardag! Vi började med en liten brunch hos min mamma i hennes butik och sedan blev det en jätteskön och avslappnad promenad runt staden i solskenet. Verkligen toppenhärligt! Promenaden gick till den lokala loppisen bl.a., men det blev inget fynd idag. Plutten sov så gott i vagnen idag att det blev en lång promenad längs med ån, över det lilla torget och bland de gamla gränderna i den lilla staden. Superskönt helt enkelt! Hoppas ni har haft en lika härlig dag som vi. Imorgon eller övermorgon bjuder jag på en liten överraskning...

20 kommentarer:

Steinheim sa...

Jeg er så spent på det nye kjökkenet i helbild....

Her er det grått og trist, tror det lyser opp litt nå mot kvelden.. Er forövrigt hjemme med syke barn så det kan väre det samme!

Det lantliga hemmet sa...

Det ser verkligen super härligt ut, här hemma har också dem mesta lökarna och rabarbern börjat ta fart!!

Väntar med stor spänning på det färdiga resultatet av köket!

ha en skön helg
kramar karro

IKT i min vardag sa...

Åhhhh vad jag är avundsjuk på dig! Vill ockå vara hemma med barn och kunna njuta och ta dagarna som de kommer...Er dag låter så skön...

Hmmmm...undra vad detta kan vara för överraskning...jag är inte alls nyfiken *blåljuger" ;-)

Kram ♥

Lilla Blanka sa...

Åh vad härligt..det är så underbart med vår..och dina bilder är verligen nåt som förstärker vår-känslorna..underbart!!!
Kram & ha en riktigt skön helg!
Mia

Sanny och Helena sa...

Ja visst har det varit en härlig dag. Fina bilder, det ser ut som om rabarbern kommit lite längre hos er än hos oss. Låter som ni bor i en mysig lite stad, här på vischan har vi inga gränder att ströva i, då får vi åka in till Gamla Stan i så fall, men det är ju inte heller så dumt :)
En rikgtig trevlig helg önksa jag er!
Kram Helena

Sanny och Helena sa...

liten, riktig och önskar menar jag förstås, halkade visst på tangenterna! Är också nyfiken på överraskningen, bäst man tittar in i helgen också då :)

Lokamia sa...

åh,vilka härliga vårbilder...
Jag vill åxå ha den nu.
Trevlig Helg.

Living by Milla sa...

Du verkar oxå haft en underbar dag i vårsolen, vad härligt !

Haen skön helg !

Maria sa...

Villken blogg man än tittar på just nu så blir man bara så sugen att ge sig ut i trädgården. Har en del att göra iår, eftersom det är första sommaren som vi har tid att ta tag i utsidan utav huset. Tyvärr tillåter inte vädret mig att göra fint i trädgården. Så fort det blir helg så över regnet ner!

Titti underkalas-eken sa...

Hej! Vilka härliga bilder du lagt ut! Apropå din kommentar på min blogg om att det inte finns så mycket bra handelsträdgårdar att inspireras av i Stockholm, kan jag ju tipsa om att Gustavshill, där jag tog bilderna, ligger på Ekerö strax utanför Stockholm! Väl värt ett besök! Ha en bra dag!

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Ja oj så härligt det ser ut då det börja gro i marken, så vackra bilder du bjuder på!! Längtar verkligen till våren! Är sååå less på vintern!
Kul med en liten överraskning =)

Kram Anita

lottens vita och gröna sa...

oh så härliga bilder du bjukkar på idag, tycker att rabarber är undebrart vacker när det knoppas! visst är det härligt att strosa med vagnen en sån här dag, jag ochgustav har tagit en långis vid stallet här, första gången han såg hästar, ojojoj vad han blev ivrig! ha det gott! kram lotten

hemtrevnad marie sa...

Låter som ni haft en underbar dag... så härligt!!!
Vad kan det vara för nån överraskning...... hm...

Trevlig helg
kramis

lottens vita och gröna sa...

halloj igen! näru inte har gustav eget rum ännu, jag med är feg ...han har en vrå i vårt, och han sommnar i egen säng och framåt morgonen så kommer han i min...han är född 19 okt! kram lotten

Villa elva-kulla sa...

Å vilka underbara och våriga bilder.

Trevlig helg!
/ Jennie

Mjuka sa...

Åh vilka vackra vårbilder. har mycket jobb i vår trädgård. EN liten radhusträdgård, men flyttade hit i November, så inte förrän nu ser man hur det ser ut. Fin blogg du har. Besök gärna mig!!
Hoppas helgen blir skön
Malin

Gårdsromantik sa...

Nämen guud vad fint ni har det - man tror inte vi bor i samma land.
Härliga bilder.

Kram Maud

sabina sa...

Underbara bilder!

Tack för din fina kommentar om mina kuddöverdrag! Jag har ingen butik utan jag brukar sälja på olika hantverkarmarknader. Men om nån vill köpa däremellan brukar jag sälja. Vill du veta mer så går det bra att maila mig på: grindenpaglant@hotmail.com

Marie sa...

Vilka härliga vårbilder! Idag har vi dock haft snöblandat regn hela dagen, usch vad man blir besviken! Nu vill man ju bara ha vår!!!!!

Trevlig kväll!
Kram Marie

drömmen om vitt sa...

Hallå!
Visst är det underbart att det börjar spraka i rabbaterna. Ni verkar haft en underbar dag, mysigt med långpromenader.
Há det gott!
Lota:)